Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Πρόβλημα ή αλλαγή εξάτμισης; Εδώ είναι η λύση

8/10/2020

Στην επιχείρηση Exhaust Racing στο Γαλάτσι, η εξάτμιση είναι ένα κεφάλαιο που έχει κατακτηθεί. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, ανταλλακτικό ή αλλαγή, η λύση είναι στην Πρωτοπαπαδάκη 52.

Το σύστημα εξαγωγής είναι η εκπνοή του αυτοκινήτου και ένα από τα βασικότερα συστήματα για την ομαλή λειτουργία του. Εάν το αυτοκίνητο δεν διαχειρίζεται σωστά τα καυσαέρια, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, αυξάνεται η κατανάλωση, ο κινητήρα κινδυνεύει και οι ζημιές είναι προ των πυλών.

Η Exhaust Racing βασιζόμενη στα υπερσύγχρονα μηχανήματα και την πολυετή πείρα του προσωπικού της, αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία γύρω από τα συστήματα εξαγωγής. (εξατμίσεις-καταλύτες-βελτιώσεις).


Έχετε παρατηρήσει οτιδήποτε από τα παρακάτω;

• Το καζανάκι έχει τρυπήσει; Σε μια τέτοια περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητό σας δεν θα πάρει Κάρτα Καυσαερίων.
• Απώλεια καυσαερίων από την πολλαπλή εξαγωγής (μέρος της εξάτμισης), που γίνεται άμεσα αισθητή λόγω του θορύβου (σαν φύσημα) ενώ μειώνεται αισθητά και η απόδοση του κινητήρα.
• Διαρροή βενζίνης (εκτός από απώλεια καυσαερίων). Μειώνεται η απόδοση του κινητήρα αφού αλλάζει η αναλογία του μείγματος αέρα καυσίμου. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις ο κινητήρας δεν μπορεί να κρατήσει ρελαντί και εμφανίζει αρρυθμία (ακούσιο ανεβοκατέβασμα ρυθμού περιστροφής). Σε τέτοια περίπτωση υπάρχει και κίνδυνος για φωτιά.
• Μείωση απόδοσης έχουμε και αν έχει τρυπήσει ο σωλήνας της εξάτμισης.


Εάν έχετε παρατηρήσει οτιδήποτε από τα παραπάνω, η εξάτμιση σας χρειάζεται επισκευή ή αλλαγή. Επίσης εάν θέλετε μπορείτε να αναβαθμίσετε την εξάτμιση σας με την αλλαγή της, προσφέροντας καλύτερο ήχο αλλά και επιδόσεις.

Τέλος, το κατάστημα διαθέτει και έμπειρο γύρω από το service προσωπικό, το οποίο εξειδικεύεται στα ηλεκτρολογικά μέρη όλων των αυτοκινήτων. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακόμα και service ή να επιδιορθώσετε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική και όχι μόνο ζημιά σας ταλαιπωρεί.
   
Επικοινωνία
Επωνυμία: Αφοί Διονυσόπουλοι - Exhaust Racing
Διεύθυνση: Πρωτοπαπαδάκη 52  Γαλάτσι 11147
Τηλ: 21 0291 9415
Site: https://exhaust-racing.business.site/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις