Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εδώ, το service γίνεται όπως πρέπει

24/6/2019

Δεν υπάρχει βλάβη που να μην διορθώνεται. Στο συνεργείο Mr.Engineering θα βρείτε τη λύση σε οτιδήποτε γύρω από το αυτοκίνητο σας, με απόλυτη εξειδίκευση πολλών ετών στα Suzuki.

Το σωστό service στο αυτοκίνητο, μπορεί μέχρι και να του διπλασιάσει τη ζωή. Απευθυνθείτε στους ειδικούς και δείτε τη διαφορά.

Το συνεργείο Mr.Engineering στο Μενίδι μπορεί και θα σας εγγυηθεί το απόλυτο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας με ανταλλακτικά αλλά και υπηρεσίες πρώτης ποιότητος.  

Πραγματοποιείστε ένα μικρό ή πλήρες service, ενημερωθείτε για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και οδηγείστε το καλύτερο δυνατό σύνολο χωρίς να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Είτε διαθέτετε αυτοκίνητο βενζίνης, είτε diesel, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έχει τη λύση σε οποιοδήποτε ζημιά. Κάθε αυτοκίνητο είναι διαφορετικό και έτσι αντιμετωπίζετε από την Mr.Engineering.  

Ελέγξτε τη κατάσταση των αμορτισέρ σας, ή αντικαταστήστε τα με τα καλύτερα της αγοράς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Υπάρχει η δυνατότητα διάγνωσης εγκεφάλου για να σβηστεί ή να αντιμετωπιστεί σωστά, η οποιοδήποτε ζημιά, σε ότι μοντέλο και να οδηγείτε.

Εκτός από όλα τα παραπάνω, ζητήστε και βρείτε οποιδήποτε ανταλλακτικό ψάχντε και όλα τα μοντέλα. Ανεξαρτήτου ηλικίας και σπανιότητας, το προσωπικό θα το βρει για εσάς. 

Πολυετή εξειδίκευση στα Suzuki
Η επί ετών ενασχόληση με την Suzuki, μετετρεψε το συνεργείο Mr.Engineering την πρώτη επιλογή όσων διαθέτουν μοντέλα Suzuki. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσωπικό ενήμερο για κάθε πιθανή ζημιά, είναι έτοιμα να κάνουν το Suzuki σας καινούργιο, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αλλά εγγυημένο αποτέλεσμα. Κάντε το και εσείς, το δικό σας συνεργείο και μην ξαναγχωθείτε για πιθανές ζημιές.
 
Είτε θέλετε το καλύτερο service, είτε να βρείτε κάποιο ανταλλακτικό, το συνεργείο Mr.Engineeringστο Μενίδι σας περιμένει. Εγγυημένο αποτέλεσμα στη καλύτερη τιμή.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Mr.Engineering
Διεύθυνση: Λ.Δημοκρατίας 280 Μενίδι
Τηλ: 210 2385492
e-mail: [email protected] 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις