Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εμπορία και επισκευές κυλίνδρων κεφαλών από τη Μασούρας

8/8/2017

Πάνω από 45 χρόνια στην κορυφή γύρω από τις επισκευές κυλίνδρων κεφαλών.

Η 45ετής εμπειρία της εταιρίας Μασούρας,  στην εξειδίκευση των ειδικών κολλήσεων κυλίνδρων κεφαλώνέχει ανταμειφθεί με την εμπιστοσύνη των συνεργατών της. Η εταιρεία ανέπτυξε τη δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων με την αποκλειστική εισαγωγή των κυλίνδρων κεφαλών Μ.Ι.Τ.

Η εταιρεία έχει εξειδίκευση σε κολλήσεις σπασμένων Block κεφαλών κυλίνδρων από:
  • Υψηλή Θερμοκρασία - Παγετό
  • Τρακάρισμα - Ηλεκτροσυγκόλληση
  • Χτύπημα μπιέλας - Βαλβίδας
Η εταιρεία Μασούρας - Εμπορία και service κυλινδροκεφαλών είναι κοντά σας από το 1964 με σκοπό την άμεση, σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας.
Μεταξύ άλλων θα βρείτε: Χιτώνια Μπεκ, Κορμούς μηχανήες-μπλοκ και φλάτζες κεφαλής.

Οι κυλινδροκεφαλές (ή κεφαλάρια) Μ.Ι.Τ πληρούν υψηλές προδιαγραφές και φέρουν πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίωςγια την ποιότητά και την αξιοπιστία τους. 

Κάθε Προϊόν είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά έχει δοκιμαστεί για την αντοχή και τη ποιότητα του και έχει περάσει επιτυχώς την τεχνική αξιολόγηση του κατασκευαστή.

Η εταιρεία  μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας με άριστα ποιοτικά και εγγυημένα προϊόντα στο μεγαλύτερο ποσοστό μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές αλλά με υψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση
Η Μασούρας επιλέγει να ρίξει τις τιμές όχι όμως και την ποιότητα των προϊόντων της!

Η πείρα της σας εγγυάται την υψηλή ποιότητά τους στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Μεγάλη ποικιλία κυλινδροκεφαλών Kubota-Caterpillar-Nissan-Mercedes-Ford-Mitsubishi και συνεχώς νέες παραλαβές. 


 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Μασούρας
Διεύθυνση: Δάφνης 9 Θεσσαλονίκη
Τηλ:  2310 523 228
Website: http://www.masouras.com/ 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις