Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

F1 POWER : 15 Χρόνια δίπλα σας

15/5/2017

Το συνεργείο αυτοκινήτων F1 POWER Κώστας Τεμπονέρας, στη Νέα Ιωνία, αναλαμβάνει το service και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, διακρινόμενο για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του.

Όλοι, οι άνθρωποι του F1 POWER, δίνουν βάση στην επίδοση του αυτοκινήτου σας και την ασφάλειά σας. Οι επισκευές και το service που παρέχει το συνεργείο αντέχουν στο χρόνο, έτσι ώστε να χαίρεστε την οδήγηση με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια!

Το F1 POWER εγγυάται για την ποιότητα των εργασιών και των ανταλλακτικών που χρησιμοποιεί, ενώ άπαντες εργάζονται, με γνώμονα την ασφάλειά των πελατών. Κάθε επισκευή του αυτοκινήτου σας καλύπτεται από εγγύηση, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες που παρέχονται από το προσωπικό.

Διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιεί όλα τα ειδικά εργαλεία που απαιτούνται για το εκάστοτε αυτοκίνητο, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Με άψογο επαγγελματισμό, άρτια τεχνική κατάρτιση και πολύτιμη εμπειρία, δίνει μια νέα διάσταση στο service και τη συντήρηση των αυτοκινήτων, οποιασδήποτε μάρκας και κυβικών.

Κυζίκου 23, 
Νέα Ιωνία 
Tηλ: 210 2798409
Kιν.: 6994 229904
Τηλ. ανάγκης: 6948 824436
E-mail:[email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις