Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ιδανικό συνεργείο για το αυτοκίνητο σου!

5/8/2019

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας αποτελεί για την Pantazonis Service Team τον πρωτεύοντα ρόλο.

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Opel, Volkswagen, Audi, Peugeot, Seat, Skoda, Pantazonis Service Team είναι από τα πιο άρτια και εξοπλισμένα συνεργεία αυτοκινήτων της Αθήνας και φροντίζουν το αυτοκίνητο σας σαν να είναι δικό τους. Η έδρα της εταιρείας είναι στα Μελίσσια στην οδό 25ης Μαρτίου 59.
 
Η εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1989 εδραιώνοντας μια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας με τους πελάτες της. Η πολυετής εμπειρία και η άριστη γνώση για το αυτοκίνητο, τους  έχουν καταστήσει μια υπεύθυνη και αξιόπιστη εταιρία, όσον αφορά το επίπεδο εργασιών. Σε ένα λειτουργικό χώρο, πλήρως εξοπλισμένο, παρέχουν για εσάς εργασίες υψηλού επιπέδου, δίνοντας άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα.
 
Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο επιμορφώνεται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία, για να σας παρέχει εγγυημένο τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
Παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και δίνουν προτάσεις για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας με σκοπό την ασφάλεια σας.
 
Παροχή υπηρεσιών:
  • Service
  • Αναρτήσεις
  • Κλιματισμός (A/C)
  • Ηλεκτρονικές διαγνώσεις βλαβών
  • Διαγνωστικός εξοπλισμός
  • Έλεγχος διεκπεραίωση Κ.Τ.Ε.Ο.
  • Ανταλλακτικά καινούρια και μεταχειρισμένα
  • Εργασίες φανοποιείου
Σκοπός της εταιρείας Pantazonis Service Team είναι η δική σας άψογη εξυπηρέτηση και η παροχή υψηλού επιπέδου εργασιών σε συνδυασμό με τις πλέον ασυναγώνιστες τιμές. Είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πρόβλημα!!!
  
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Pantazonis Service Team
Περιοχή: Μελίσσια
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 59 Τ.Κ. 15127
Τηλ: 210 8049462
Fax: 210 8049462
Email: [email protected]
Website: http://www.pantazonis.gr/index.html
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις