Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μοναδική προσφορά από την AUTOFIT

17/4/2019

Το δίκτυο Autofit σας παρέχει έναν δωρεάν έλεγχο στα συστήματα που διασφαλίζουν την επαφή του αυτοκινήτου με τον δρόμο και 20% έκπτωση σε εργασίες και ανταλλακτικά. Τι περιμένετε;

Η αλυσίδα AUTOFIT όντας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2000 μέλη σε 14 χώρες, γνωρίζει καλύτερα από όλους τι σημαίνει ασφαλής οδήγηση.

Για αυτό και προχωρά σε μία μοναδική προσφορά!  Κλείνοντας ραντεβού εδώ κερδίζετε αμέσως:
  • Δωρεάν έλεγχο στα συστήματα που διασφαλίζουν την επαφή του αυτοκινήτου με τον δρόμο. Δεν υπάρχει ποιο σημαντικό πράγμα από την κατάσταση του αυτοκινήτου για να είστε σίγουροι όταν μεταφέρετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
  • Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά που θα χρειαστεί το αυτοκίνητο σας. Εφόσον δεν υπάρχει κανένα αυτοκίνητο που να μην χρειαστεί ανταλλακτικά, γιατί να μην εξοικονομήσετε μέχρι και 20%;
  • Έκπτωση 20% και στην εργασία. Φανταστείτε πόσο θα εξοικονομήσετε εάν κλείσετε τώρα και εσείς ραντεβού σε ένα κατάστημα της αλυσίδας AUTOFIT.
 
Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες. Είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2000 μέλη σε 14 χώρες.
 
Διατηρείστε την εργοστασιακή σας εγγύηση
Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές όπως Bosch – Delphi – LUK – NGK – Denso – Gates–HellaPagid και πολλούς άλλους. Για τους παραπάνω λόγους, η εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος σας, συνεχίζει να ισχύει και επιπλέον εμείς, σας παρέχουμε 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά.
   

Βρείτε ό,τι πληροφορία χρειάζεστε όπως και έναν προσωπικό σύμβουλο στο site https://www.autofit.gr!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις