Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ολοκληρωμένη φροντίδα και σχέση εμπιστοσύνης, για το αυτοκίνητο σου

29/1/2019

Είναι γεγονός πως ο περιοδικός έλεγχος του αυτοκινήτου σου, αλλά και η τακτική και έγκαιρη συντήρηση του, αυξάνουν την διάρκεια της ποιοτικής ζωής και κυκλοφορίας του.

Μέσα στον κυκεώνα των συνεργειών αυτοκινήτου, είμαστε αναγκασμένοι να αναζητήσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες, στις πιο προσιτές τιμές. Η εταιρία Better Car λειτούργει τα τελευταία 29 χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Δημιουργώντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ευχαριστημένους πελάτες της, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, ακλουθώντας παράλληλα πιστά τις οδηγίες των κατασκευαστριών εταιριών. Η σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργούν με το πελατολόγιο τους, είναι το Α και το Ω για την εταιρία του κ.Διονά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς αργοπορία, θα σε ενημερώσουν για την κατάσταση του οχήματος σου, ολοκληρώνοντας έναν τακτικό έλεγχο που θα καταλήξει στις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη θα αποφασιστεί η πορεία των εργασιών αλλά και η τιμολόγηση εργασίας και ανταλλακτικών, έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια αλλά και αξιοπιστία στις μεταξύ σας σχέσεις.

Στην Better Car θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και το μοναδικό πρόγραμμα ολοκληρωμένης φροντίδας, στο οποίο η εταιρία σας προσφέρει 12 μηνών εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας, ώστε να συνεχίσεις τις ξέγνοιαστες διαδρομές με το αυτοκίνητο σου, χωρίς άγχος.
 
Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: Better Car
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ιωνίας 224, Πατήσια - Αθήνα
Τηλ: 210.2017.680
Site: www.bettercarservice.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις