Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οικονομικό service & εγγυημένα ανταλλακτικά για κάθε Opel

6/9/2019

Η επιχείρηση Κωνσταντόπουλος Μιχάλης αποδεικνύει πως το σωστό συνεργείο, δεν έχει σκοπό να σε ξετινάξει. Με 23 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας, μπορεί να διορθώσει κάθε ζημιά στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αλλά και να βρει τα καλύτερα γνήσια ανταλλακτικά Opel.

Με πολλή αγάπη για το αυτοκίνητο, και κυρίως για τα Opel, το 1996 ο κ.Μιχάλης Κωνσταντόπουλος ίδρυσε ένα από τα καλύτερα και πιο φημισμένα συνεργεία για Opel στην Αττική. Έχοντας κλείσει ήδη 24 χρόνια στον χώρο, πλέον το τεράστιο πελατολόγιο του είναι η καλύτερη διαφήμιση για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η σωστή συντήρηση ενός αυτοκινήτου μπορεί σύμφωνα με έρευνες να 4πλασιάσει την ζωή του. Για να έχετε λοιπόν και εσείς το αυτοκίνητο σας σε άριστη κατάσταση και ετοιμοπόλεμο ανά πάσα στιγμή, χρειάζεστε δύο πράγματα. Έμπειρο μάστορα και καλά γνήσια ανταλλακτικά. Και στην επιχείρηση Κωνσταντόπουλος Μιχάλης θα βρείτε και τα δύο!


Συνεργείο: Έχοντας στελεχώσει τον χώρο του με έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό, αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, το συνεργείο είναι σε θέση να λύσει και να επιδιορθώσει οποιαδήποτε ζημιά. Είτε μιλάμε για Opel Kadett είτε για το τελευταίο Opel Corsa, δεν υπάρχει καμία ζημιά που δεν διορθώνεται. Κάθε βήμα και κάθε επιδιόρθωση, προϋποθέτει την ενημέρωση και την σύμφωνη γνώμη φυσικά του πελάτη.




Ανταλλακτικά: Έχοντας κλείσει πάνω από 2 δεκαετίες στο χώρο, είναι σε θέση να κατέχει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες γνήσιων ανταλλακτικών Opel, τόσο καινούργιων όσο μεταχειρισμένων. Μπορείτε να ζητήσετε ακόμα και το πιο σπάνιο κομμάτι και σε λίγες ώρες ή μέρες θα είναι στην πόρτα σας.
 
 
Εξαιρετικές τιμές, αξιόπιστη εργασία και ενημέρωση για κάθε βήμα ξεχωριστά. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιχείρησης Κωνσταντόπουλος Μιχάλης. Αυτός είναι ο λόγος που πλέον είναι συνώνυμο της Opel στην Αττική.
 


Επικοινωνία:
Ερμού 14, Μεταμόρφωση
Τηλέφωνο: 2102821378, 6944436736
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις