Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανακατασκευές παντός τύπου Αμπραγιάζ

Διαβάστηκε από 10863 αναγνώστες - 30/1/2021

Η εταιρία ΧΑΪΤΑΣ με πείρα 60 ετών στις κατασκευές και επισκευές συμπλεκτών, παρέχει μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για αυτοκίνητα και φορτηγά ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Η εταιρία ΧΑΪΤΑΣ είναι καταξιωμένη στον χώρο της με πορεία 60 ετών. Έχει καταφέρει να κτίσει σημαντικό όνομα στην αγορά, δίνοντας  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών, στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sachs Racing για όλη την Ελλάδα. Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ποτέ, η εταιρία συνεχώς εξελίσσεται δίνοντας πάντα το κάτι παραπάνω!

Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας ΧΑΪΤΑΣ είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των συμπλεκτών αυτοκινήτων και φορτηγών. Οι δυνατότητες που παρέχει η εταιρία ΧΑΪΤΑΣ στο κομμάτι της σύμπλεξης είναι πραγματικά ανεξάντλητες.
 
Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να κατασκευάσει αγωνιστικούς συμπλέκτες και μπορεί να κάνει μετατροπές παντός τύπου σε συμπλέκτη και δίσκους. Σε 4φτερα και 6φτερα σετ και πλατώ 2Χτενών. Δίδισκα ανάλογα την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου του πελάτη.
Επίσης αναλαμβάνει συγκολλήσεις φερμουίτ σιαγόνων σε όλες τις διαστάσεις.
 
Η εταιρία εμπορεύεται επίσης αμορτισέρ, βολάν διπλής μάζας και τακάκια-δισκόφρενα επώνυμων κατασκευαστών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον πελάτη. Η ποικιλία των ανταλλακτικών  καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και  φορτηγών της Ελληνικής αγοράς.
 

Με δύο σημεία πώλησης και μια αποθήκη στην περιοχή του Βοτανικού, εξασφαλίζεται η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για την βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.
 
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, ενώ η παράδοση ανταλλακτικών σε συνεργεία και καταστήματα γίνεται αυθημερόν.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Κεντρικό: Σπύρου Πάτση 37 και αγίου Όρους Βοτανικός
Υποκατάστημα: Αγίου Όρους 42 Βοτανικός
Αποθήκη: Βέροιας 5 Βοτανικός
Τηλέφωνο: 210 3471845 – 210 3450131
Fax: +30 211 4111552
Κινητό: 6944 338558
E-mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/antalaktikaHaitas/
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις