Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μεγαλύτερη και καλύτερη

20/9/2018

Εντυπωσίασε η παρουσία της Comline Auto Parts στη φετινή εκδήλωση Automechanika στην Φρανκφούρτη.

Η Comline Auto Parts (Comline) συμμετείχε στη φετινή εκδήλωση Automechanika στην Φρανκφούρτη με υψηλές προσδοκίες έχοντας σχεδιάσει και αναπτύξει το μεγαλύτερο εκθεσιακό της περίπτερο μέχρι σήμερα. Η ανεξάρτητη βρετανική μάρκα με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι η Automechanika Frankfurt 2018 ξεπέρασε ακόμη και τις δικές της προσδοκίες χαρίζοντάς της την πιο επιτυχημένη συμμετοχή σε έκθεση στην ιστορία της.

Η ευρέως διακεκριμένη εμπορική έκθεση Automechanika της Φρανκφούρτης φέτος γιόρτασε την 25η επέτειό της και η Comline, μια μάρκα με τη δική της 25χρονη και κάτι ιστορία, τίμησε αυτή την επέτειο με ένα εκθεσιακό περίπτερο επιφάνειας 78m2. Με το διπλασιασμό της επιφάνειας του περιπτέρου σε σχέση με το 2016, ο στόχος ήταν η Comline να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη για το 2018 αντικατοπτρίζοντας την αυξανόμενη αξία του εμπορικού της σήματος εντός της ευρωπαϊκής αγοράς aftermarket.



Ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανταλλακτικών στην Ευρώπη, η Comline συνέχισε να επιδεικνύει σταθερή ανάπτυξη από τότε που παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη το 2016. Η ανάπτυξη αυτή επισφραγίστηκε με μία συνεχή σειρά βραβείων και διακρίσεων με πιο πρόσφατη την κατάταξή της στην λίστα των Sunday Times HSBC International Track 200 για το 2018. Οδεύοντας προς την Automechanika Frankfurt 2018, η εταιρεία στόχευε να υπογραμμίσει αυτή τη συνεχή επιτυχία δημιουργώντας μια εκτεταμένη, εντυπωσιακή παρουσίαση που θα εντυπωσίαζε τους διεθνείς επισκέπτες.

Οι αξίες της Comline επικεντρώνονται στην ποιότητα των προϊόντων και αυτό υπογραμμίστηκε από μια σειρά ειδικών κατασκευών στο κέντρο του περιπτέρου, οι οποίες επέτρεψαν στους επισκέπτες να εξερευνήσουν και να 2 κατανοήσουν το πλήρες φάσμα των προϊόντων που προσφέρονται. Ο Γενικός Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Harvinder Handa αναφέρει:
«Στην Comline, είμαστε πολύ περήφανοι για την ποικιλία των προϊοντικών μας κατηγοριών και πιστεύουμε ακράδαντα στην ποιότητα και την αξία που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Με το διευρυμένο μας περίπτερο στην φετινή Automechanika της Φρανκφούρτης, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μια δυναμική βιτρίνα προϊόντων και να τονίσουμε πραγματικά τα πλεονεκτήματα της γκάμας μας».



Η δυνατότητα συνάντησης με τους υφιστάμενους πελάτες της και σύνδεσης με πιθανούς νέους πελάτες είναι πάντα σημαντική στην παρουσία της Comline στην Automechanika Frankfurt και το 2018 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το περίπτερο σχεδιάστηκε για να ενσωματώσει τόσο έναν ανεπίσημο χώρο υποδοχής, όσο και πιο επίσημες αίθουσες συσκέψεων όπου εκπρόσωποι της Comline υποδέχτηκαν τους πελάτες και συνεργάτες σε όλη την εκδήλωση. Ο κ. Harvinder Handa σχολιάζει:

«Ήταν εξαιρετικά ευχάριστο να παρατηρούμε την εισροή επισκεπτών στο περίπτερο της Comline από όλη την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Συναντήσαμε γνωστά πρόσωπα, αλλά υπήρξε και ένας σημαντικός αριθμός συναρπαστικών νέων πελατών που έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν περαιτέρω την ήδη εντυπωσιακή μας εξαγωγική δραστηριότητα».

Καθώς η Comline αποχαιρετά την Automechanika Frankfurt 2018, επιβεβαιώνει την παρουσία της ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτου στην Ευρώπη και εξασφαλίζει μια νέα ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις