Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ανταλλακτικά για όλα τα γαλλικά μοντέλα

22/7/2019

Είστε κάτοχος γαλλικού αυτοκινήτου και ψάχνετε ανταλλακτικό; Από το μικρότερο λαμπάκι μέχρι και ολόκληρες πόρτες, θα τα βρείτε όλα στην τεράστια γκάμα της επιχείρησης Κούκος Νικόλαος.

Έχοντας εμπειρία 33 ετών, η επιχείρηση Κούκος Νικόλαος δεσμεύεται πως έχει ή ότι θα βρει το ανταλλακτικό που ψάχνετε. Τα γαλλικά αυτοκίνητα παρέχουν τρομερή άνεση και πολυτέλεια, όμως είναι συχνό φαινόμενο να χρειάζονται κάποια ανταλλακτικά για να λειτουργούν στο βέλτιστο των δυνατοτήτων τους. Είτε λοιπόν λόγω παλαιότητας, είτε λόγω κάποιου ατυχήματος, βρίσκεστε σε αναζήτηση οποιοδήποτε ανταλλακτικού, εδώ θα το βρείτε.

Η τεράστια πείρα του προσωπικού της επιχείρησης γύρω από το αυτοκίνητο όχι μόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο ανταλλακτικό αλλά είναι σε θέση να σας συμβουλέψει και για το τι να προτιμήσετε. Έχοντας την δυνατότητα και την τεράστια γκάμα γύρω από μεταχειρισμένα ή και καινούργια ανταλλακτικά, η επιχείρηση Κούκος Νικόλαος, όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει αλλά και να ξεχωρίσει, δημιουργώντας το δικό του μεγάλο πελατολόγιο.

Μην χάνετε άλλο χρόνο και χρήμα στην αναζήτηση ενός καλού ανταλλακτικού, σε προσιτή τιμή. Απευθυνθείτε στον Κούκο Νικόλαο και το γαλλικό σας αυτοκίνητο θα γίνει σαν καινούργιο. Βρείτε καπό, πόρτες-προφυλακτήρες και ότι άλλο δεν έχουνε οι άλλοι, μόνο εδώ!
 
Μην αρχίζετε τα γαλλικά, απλά απευθυνθείτε στον Κούκο Νικόλαο!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ΚΟΥΚΟΣ
Διεύθυνση: Ζαγορίων 37 Θυμαράκια- Αθήνα
Τηλ: 2108311480, 2108540625, 2111844889
E-mail: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις