Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ NINJA: Βροχή στο παρμπρίζ? Bάλτε έναν Ninja να καθαρίσει!

Διαβάστηκε από 5225 αναγνώστες - 16/10/2017

Οι υαλοκαθαριστήρες Ninja, µε αποκλειστικό αντιπρόσωπο Ελλάδας την εταιρία Autoline A.E, αποτελεί µια ολοκαίνουργια µάρκα υαλοκαθαριστήρων, που ξεχωρίζει χάρη στο µοναδικό στυλ, τον αεροδυναµικό σχεδιασµό και την άριστη ποιότητά τους.

Οι υαλοκαθαριστήρες Ninja, µε αποκλειστικό αντιπρόσωπο Ελλάδας την εταιρία Autoline A.E. αποτελεί µια ολοκαίνουργια µάρκα υαλοκαθαριστήρων, που ξεχωρίζει χάρη στο µοναδικό στυλ, τον αεροδυναµικό σχεδιασµό και την άριστη ποιότητά τους. Η σειρά περιλαµβάνει µία µεγάλη γκάµα σε αντάπτορες ειδικού σχεδιασµού που καλύπτει πάνω από το 99% της αγοράς των επιβατικών οχηµάτων. Εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσµατα καθαρισµού, αθόρυβη λειτουργία σε όλα τα σηµεία του παρµπρίζ και µεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις.
 
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Eύκολη εγκατάσταση
  • 100% φυσικό λάστιχο µε επίστρωση γραφίτη
  • Έχουν άριστη συµπεριφορά, ακόµα και σε υψηλές ταχύτητες
  • Οµοιόµορφη πίεση επαφής, η οποία εξασφαλίζει έως και 30% µεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Εγγυώνται ιδανική απόδοση καθαρισµού ακόµη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες
  • Η συσκευασία περιλαµβάνει αντάπτορες για όλους τους τύπους των βραχιόνων
  • Το µειωµένο εµβαδόν επιφάνειας ελαχιστοποιεί το θόρυβο από τον άνεµο
  • Καθαρίζουν χωρίς να αφήνουν ίχνη & γραµµές
  • Μοντέρνος και σύγχρονος  σχεδιασµός
  • Δεν τρίζουν
 
Γιατί οι πελάτες µας επιλέγουν Νinja;
Η προσιτή τιµή τους σε συνδυασµό µε την ικανότητα τους να ταιριάξουν σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, η µεγάλη γκάµα σε µεγέθη, η εύκολη εγκατάσταση και η ανθεκτικότητά τους, είναι αυτά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν στην αγορά. Η σειρά υαλοκαθαριστήρων Ninja δεσµεύεται να σας παρέχει όλη την ευκολία και την ευελιξία που χρειάζεστε κατά την οδήγηση. Έχουν επιλεχθεί τα καλύτερα υλικά από καουτσούκ για τα τελικά προϊόντα τα οποία διαθέτουν πιστοποίηση σύµφωνα µε τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO 9001 / TS16949.
 
Αποκτήστε τώρα τους πιο πρωτοποριακούς υαλοκαθαριστήρες στις πιο συµφέρουσες τιµές της αγοράς.
Θα τους βρείτε σε 4 διαφορετικούς εκθέτες σε επιλεγµένα καταστήµατα και πρατήρια υγρών καυσίµων σε όλη την Ελλάδα.
 
Η Autoline A.E. είναι η µεγαλύτερη εισαγωγική εταιρία χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα στον τοµέα των αξεσουάρ αυτοκινήτων, µε πάνω απο 5.000 ετοιµοπαράδοτα προϊόντα. Στην πολύχρονη πορεία της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως µια απ` τις πιο ανταγωνιστικές, ευέλικτες και ταχύτατα αναπτυσσόµενες εταιρίες µε σήµα κατατεθέν την ποιότητα και τις τιµές των ειδών της. Η εταιρία εισάγει απΆ τους γνωστότερους οίκους του εξωτερικού, µε την αποκλειστική διάθεση προϊόντων των σηµαντικότερων Ευρωπαϊκών και Ασιατικών εργοστασίων και των πιο αναγνωρίσιµων brands, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Η Autoline διαθέτει τεράστια γκάµα προϊόντων, που καλύπτει τις ανάγκες του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά.
 
 
AUTOLINE Α.Ε.
3ο χλµ Εθνικής οδού Θεσσαλονικής-Αθηνών, Έναντι ανατολικής πύλης λαχαναγοράς
Τηλ.: 2310 517093, 512321
E-mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.autoline.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις