Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η λύση στο «πρόβλημα» των ανταλλακτικών

30/1/2019

Όταν βρεθείς αντιμέτωπος με την βλάβη του αυτοκινήτου σου, το άγχος σε καταβάλει και ψάχνεις απεγνωσμένα για ποιοτικές και φθηνές λύσεις! Ο Χατζησωτηρίου είναι η λύση στο πρόβλημα σου.

Η οικονομική κρίση μας έχει κάνει όλους μας να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί όταν βάζουμε το χέρι στην τσέπη μας. Μόλις βρεθούμε μπροστά στην αγχωτική κατάσταση να μην λειτουργεί το αυτοκίνητο μας, για οποιαδήποτε βλάβη, αρχίζουμε μια αγχωτική περίοδο στην καθημερινότητα μας. Που θα βρω τα ανταλλακτικά που ψάχνω? Πόσο θα στοιχίσουν? Πότε θα είναι έτοιμα να μου παραδοθούν? Θα είναι καλής ποιότητας ή θα με κοροϊδέψουν?

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα, μπορείς να βρεις τις απαντήσεις απευθυνόμενος στους ειδικούς. Η εταιρία ανταλλακτικών «Όχημα Χατζησωτηρίου» με αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αυτοκίνησης, είναι σε θέση να προσφέρει ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων. Με μια τεράστια γκάμα μηχανικών ανταλλακτικών αλλά και φανοποιΐας, θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Δραστηριοποιούνται στο γενικό εμπόριο ανταλλακτικών, είτε είναι Ευρωπαϊκά, είτε Ιαπωνικά, είτε Κορεάτικα μοντέλα.
Μήπως ήρθε η ώρα να γλυτώσεις χρόνο, χρήμα και άγχος κάνοντας την σωστή επιλογή?
 
 
Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: Όχημα Χατζησωτηρίου
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 3, Γλυφάδα, Αττική
Τηλ: 210-9627795, 210-9628044, 210-9623649
Email: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις