Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εγγύηση για τις πιο ασφαλείς διαδρομές

Διαβάστηκε από 5199 αναγνώστες - 25/9/2018

Οι πιο ασφαλείς διαδρομές εξασφαλίζονται με τη σωστή φροντίδα και περιποίηση του οχήματός μας.

Το συνεργείο Top Fuel Garage που από το 2012 έχει προσφέρει χαμόγελα σε εκατοντάδες ευχαριστημένους μόνιμους πελάτες και είναι σε θέση να ζητήσει και την δική σας εμπιστοσύνη. 

Εάν θέλετε μόνο το καλύτερο για το αυτοκίνητο σας, χρειάζεστε τους καλύτερους. Πολυετή εμπειρία, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά μεράκι για τη δουλειά, είναι το τρίπτυχο που θα συναντήσετε, επισκεπτόμενοι το συνεργείο  Top Fuel Garage. Πραγματοποιήστε το service του οχήματος σας και νιώστε και πάλι σιγουριά πίσω από το τιμόνι. Η επιχείρηση διαθέτει το επίσημο διαγνωστικό της Opel και εγγυάται για σίγουρο αποτέλεσμα. Ανταλλακτικά αριστης ποιότητας και πάντα συμβατά με τον κατασκευαστή θα βρείτε στην επιχείρηση, με το προσωπικό να είναι σε θέση να βρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα.

Η παρουσία της επιχείρησης σε αγώνες dragster είναι η πιο τρανή απόδειξη πως εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε το αυτοκίνητο σας, είστε στο σωστό μέρος. Με γνώσεις που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση, το προσωπικό της εταιρίας μπορεί να φέρει εις πέρας όποια αναβάθμιση επιθυμείτε, ενώ εάν δεν γνωρίζετε, μπορεί να σας μυήσει σε αυτόν τον μοναδικό κόσμο.

 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Top Fuel Garage
Διεύθυνση: Κλεισθένους 203 Γέρακας
Τηλ: 2106610150
E-mail: [email protected]
Fb: Top Fuel Garage

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις