Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δυναμικό παρών στην Αυτοκίνηση 2018 από την Comline

26/11/2018

Η Comline Auto Parts, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανταλλακτικών αυτοκινήτου στην Ευρώπη, μέσω της θυγατρικής της Comline Hellas έδωσε ένα δυνατό παρών στην φετινή Αυτοκίνηση 2018, με εντυπωσιακό περίπτερο 44m2. Στο περίπτερο, διακοσμημένο με τα ξεχωριστά μπλε και κίτρινα χρώματα της Comline, παρουσιάστηκε η εκτενής γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας της εταιρείας.
 
"Η συνεχής αφοσίωση της ομάδας μας στην Comline Hellas έχει εδραιώσει την Comline ως ένα σημαντικό εμπορικό σήμα στην ελληνική αγορά" σχολίασε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Comline κ. Leigh Davies. "Αυτή η αγορά έχει καθοριστική σημασία για την συνεχιζόμενη αναπτυξιακή στρατηγική της Comline και ως εκ τούτου ήταν συναρπαστικό να συμμετέχουμε ως εκθέτες σε αυτή τη σημαντική έκθεση και να παρουσιάσουμε το βάθος και την ποιότητα της γκάμας προϊόντων μας".
 
Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν εκθετήρια με δείγματα από όλες τις κατηγορίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων, των φρένων, του συστήματος διεύθυνσης και ανάρτησης, των μπαταριών, των λιπαντικών, των υαλοκαθαριστήρων κ.α. Μία διαφορετική νότα έδινε ο «Τροχός της Τύχης», το παιχνίδι που εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους χαρίζοντάς τους χρηστικά δώρα με την σφραγίδα της Comline. Το προσεγμένο περίπτερο αποτέλεσε το ιδανικό περιβάλλον για τους πελάτες προκειμένου να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της Comline Hellas και για όλους τους επισκέπτες της Αυτοκίνησης να γνωρίσουν τα προϊόντα της Comline.
 
«Αυτή ήταν ακόμη μια εξαιρετικά πολυάσχολη και επιτυχημένη έκθεση για εμάς και αποτέλεσε ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός η παρουσίαση του brand μας στο ευρύτερο κοινό», δήλωσε ο κ. Σταύρος Λαζαρίδης, Γενικός Διευθυντής της Comline Hellas «Μαζί με τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας, μπορούμε να αναδεικνύουμε σημαντικά το προφίλ του εμπορικού μας σήματος και να προσφέρουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις στην αγορά.»
 
Για την Comline
Η Comline είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διανομείς ανταλλακτικών ιδιωτικής ετικέτας, για τα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεατικά επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά. Ιδρύθηκε το 1991, με έδρα το Luton, Ηνωμένο Βασίλειο, και στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 13.000 m2. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην γκάμα της είναι: Φίλτρα, Δισκόφρενα και Δισκόπλακες για αυτοκίνητα και εμπορικά οχήματα, Σετ Συμπλέκτη, Σετ Μπιλιοφόροι, Αντλίες νερού, Λιπαντικά, Μπαταρίες, Υαλοκαθαριστήρες και προϊόντα Συστήματος Διεύθυνσης και Ανάρτησης. Η Comline προμηθεύει χονδρεμπόρους και διανομείς σε ολόκληρη την ανεξάρτητη δευτερογενή αγορά (IAM). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.comline.uk.com
 
Για την Comline Hellas
H Comline Hellas ΑΕ από το 2006 αποτελεί την πρώτη θυγατρική του αγγλικού ομίλου. Στο διάστημα λειτουργίας της, το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων της. Με έδρα την Αθήνα, σε εγκαταστάσεις 4.000 m2 , η εταιρεία έχει δημιουργήσει  ένα δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελληνική αγορά. Με τη μακροχρόνια πορεία στον τομέα των ανταλλακτικών και στην aftermarket αγορά, και με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, το εμπορικό σήμα της Comline στην Ελλάδα αλλά και συνάμα στην Αγγλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Η Comline Hellas διαθέτει όλη την γκάμα προϊόντων της μητρικής εταιρείας.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.comlinehellas.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας  στο 210 34 74 607.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις