Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αντιμετωπίζει άμεσα το πρόβλημά σας

Διαβάστηκε από 5176 αναγνώστες - 3/8/2017

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που την προτιμούν εκατοντάδες πελάτες.

Η Περατινός Service αποτελεί ένα συγρχονο συνεργείο αυτοκινήτων με έτος ίδρυσης το 2004 και βρίσκεται στον Πειραιά, σε έναν σύχρονο χώρο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που τους προτιμούν εκατοντάδες πελάτες.

Στην Περατινός Service θα βρείτε και ανταλλακτικά παντός τύπου. Η χρήση άριστης ποιότητας ανταλλακτικών εγγυάται την οδική σας ασφάλεια, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του οχηματός σας και βοηθά στην άνεση οδήγησης. 

Η Περατινός Service δεσμευεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προίοντα και υπηρεσίες.

Το συνέργειο λειτουργεί με τηλεφωνικό ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλεφωνικό κέντρο 210-4209003 προκειμένου να μας ενημερωσέτε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Στην Περατινός Service τρέχει αυτή την εποχή προσφορά η οποία περιλαμβάνει: Συντήρηση και πλήρωση φρέον 30ευρώ + Δωρεάν τεχνικός και  διαγνωστικός έλεγχος αυτοκινήτου.




Επικοινωνία
Επωνυμία: Περατινός Service
Διεύθυνση: Φαλήρου 82, Πειραιάς. T.K: 185 43
Tηλ: 210 4209003
Fax: 210 4209003
E-mail:[email protected] 
Website: http://peratinos-service.gr/index.php

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις