Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Λιπαντικά υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας

16/10/2020

Αν αναζητάς τα καλύτερα προϊόντα που θα χαρίσουν μακροζωία στον κινητήρα σου, τα λιπαντικά της S-OIL είναι αυτά που παράγουν τα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες.

H εταιρεία S-OIL παράγει και προμηθεύει την αγορά με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων λίπανσης υψηλής απόδοσης, ενώ εξελίσσει και βελτιώνει συνεχώς την παραγωγική διαδικασία μέσω έρευνας και ανάπτυξης, ώστε να ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις. Κάθε προϊόν λιπαντικού αναπτύσσεται με βάση τη μοναδική αναλογία ανάμιξης συστατικών και αυτό γιατί οι ειδικοί στα λιπαντικά, εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη ενός βέλτιστου λόγου ανάμειξης.

Η S-OIL έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη λιπαντικών παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως λάδι κινητήρα και λάδι μετάδοσης σε κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των Hyundai-Kia Motors, GM Korea, Renault Samsung Motors, Ssangyong Motor, Toyota, Lexus κ.λπ. τα τελευταία 25 έτη.

Επιπλέον, η S-OIL διατηρεί τη φήμη της ως ηγέτιδα εταιρεία διυλιστηρίων πετρελαίου, καθώς διαθέτει ειδικές τεχνολογίες σε διάφορα ειδικά προϊόντα, εκτός από τα λιπαντικά κινητήρων αυτοκινήτων, και παράγει ειδικά λάδια κινητήρων για κατασκευαστικό εξοπλισμό και υδραυλικά λάδια σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς στην Κορέα.

Η αποδοτικότητα και η αξιοπιστία ενός κινητήρα εξαρτάται από τη σωστή του λίπανση. Η S-OIL έχει λιπαντικά για κάθε εφαρμογή:

S-OIL 7 GOLD #9 PAO C3

Το S-OIL SEVEN GOLD # 9 PAO C3 5W-30 είναι κατασκευασμένο από PAO (Poly Alpha Olefin) και πολύ καθαρό βασικό λιπαντικό με υδρογονοκατεργασία, κατάλληλο για αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης, ντίζελ και υγραερίου. Παρέχει πολύ καλή σταθερότητα, εύκολη εκκίνηση σε ψυχρή κατάσταση και πλήρη προστασία του κινητήρα. Σχεδιασμένο για ευρωπαϊκούς κατασκευαστές, όπως VW, BMW και Benz.
 
S-OIL SEVEN GOLD #9 PAO A3/B4

Το S-OIL SEVEN GOLD # 9 PAO A3 / B4 είναι κατασκευασμένο από PAO (Poly Alpha Olefin) και πολύ καθαρό βασικό λιπαντικό με υδρογονοκατεργασία, κατάλληλο για επιβατικά αυτοκίνητα, RV, ελαφριά φορτηγά, SUV που λειτουργούν με κινητήρες βενζίνης, ντίζελ και LPG. Αυτό παρέχει παρατεταμένη διάρκεια ζωής λαδιού χάρη στην εξαιρετική οξείδωση και τη θερμική σταθερότητα. Σχεδιασμένο για ευρωπαϊκά αυτοκίνητα όπως Volkswagen, BMW και η Benz.

S-OIL 7 GOLD #9 C3

Το S-OIL 7 GOLD # 9 C3 είναι κατασκευασμένο από 100% συνθετικό λάδι, που χρησιμοποιείται σε αυτοκίνητα εξοπλισμένα με κινητήρες βενζίνης, ντίζελ και υγραερίου. Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις λαδιού κινητήρα των ευρωπαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων όπως η Volkswagen, η BMW και η Benz.
 
S-OIL 7 GOLD # 9 A5 / B5

Το S-OIL 7 GOLD # 9 A5 / B5 έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου και συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών CO2 μέσω ιδιοτήτων χαμηλού ιξώδους και τριβής. Και αυτό εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής λαδιού χάρη στο πολύ καθαρό συνθετικό λάδι. Κατάλληλο για οχήματα υψηλών απαιτήσεων  με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ που απαιτούν ACEA A5 / B5, A1 / B1.
 
S-OIL SEVEN RED # 9 SN

Το S-OIL SEVEN RED # 9 SN είναι κατασκευασμένο από συνθετικό λάδι 100%, κατάλληλο για όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα που λειτουργούν με βενζίνη. Επίσης, κατάλληλο για τις τελευταίες τεχνολογίες που διαθέτουν κινητήρες, όπως υπερσυμπιεστή, DOHC, GDI και οχήματα που απαιτούν προδιαγραφές απόδοσης API SN και ILSAC GF-5.
 
S-OIL 7 RED # 5 SF / CF

Το S-OIL 7 RED # 5 SF / CF είναι υψηλής ποιότητας λιπαντικό κινητήρα για όλους τους βενζινοκινητήρες. Είναι κατάλληλο για κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας (πολλαπλών βαλβίδων, υπερτροφοδοτούμενους, με / χωρίς καταλυτικό μετατροπέα) και οχήματα που απαιτούν προδιαγραφές απόδοσης API SF / CF.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 553 Ηλιούπολη ΤΚ 16341
Τηλ.: 210-5147988  210-6021028
E-mail: [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις