Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέες προσφορές από την Μπάρλης

3/10/2017

Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων Μπάρλης λειτουργεί εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια και προχωράμε σε μοναδικές προσφορές. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και επωφεληθείτε άμεσα.

Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων Μπάρλης λειτουργεί εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια ενώ η γκάμα των εργασιών που αναλαμβάνει εκτείνεται σχεδόν σε όλο το φάσμα της αυτοκίνησης.

Κάποιες από τις υπηρεσίες αυτές είναι η εγκατάσταση κιτ υγραεριοκίνησης, η ρύθμιση ή αλλαγή των αναρτήσεων, η ευθυγράμμιση, η διάγνωση βλαβών με τη βοήθεια του σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού που διαθέτει, το γενικό σέρβις με το οποίο προετοιμάζετε το αυτοκίνητό σας για τον έλεγχο ΚΤΕΟ, οι εργασίες σε εξατμίσεις και καταλύτες, οι επισκευές και ρύθμιση σε μπεκ ψεκασμού καυσίμου αλλά και σε τουρμπίνες, η επισκευή οποιασδήποτε ζημιάς σε οποιοδήποτε μηχανικό μέρος, η συντήρηση και επιδιόρθωση παντός είδους προβλήματος που σχετίζεται με τον κλιματισμό και τη θέρμανση του αυτοκινήτου σας, η αλλαγή λαδιών καθώς και οποιαδήποτε εργασία απαιτείται στα φρένα.

Με νέες μοναδικές προσφορές και πακέτα υπηρεσιών θα βγείτε διπλά κερδισμένοι. Επιλέξτε ανάμεσα σε:
  • Μικρό service:Αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού και τεχνικό έλεγχο από 30 ευρώ
  • Ενδιάμεσο service: Αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού,φίλτρο αέρα-καμπίνας,τεχνικό έλεγχο και απολύμανση καμπίνας από 70 ευρώ
  • Γενικό service:Αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού,φίλτρο αέρα-καμπίνας, αλλαγή μπουζί και απολύμανση καμπίνας από 90 ευρώ
  • Αλλαγή ιμάντα χρονισμού από 40 ευρώ
  • Ολοκληρωμένο service air-condition: 30 ευρώ
  • Έλεγχος και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ: 20 ευρώ
  • Αλλαγή 4 αμορτισέρ με δώρο την ευθυγράμμιση
  • Ευθυγράμμιση 25 ευρώ
  • Κάρτα καυσαερίων 10 ευρώ
  • Έλεγχος φρένων ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%


Τα τελευταία δυο χρόνια το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων Μπάρλης έχει μεταφερθεί σε πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις. Αναλαμβάνει επισκευές και αλλαγές μηχανών και σασμάν όλων των επιβατικών αυτοκινήτων ενώ διαθέτει και άνετο χώρο αναμονής για τους επισκέπτες.
 



Στοιχεία επικοινωνίας:

Μπάρλης γενικό συνεργείο αυτοκινήτων

Θεσσαλονίκη

Λεωφόρος Στρατού 127-Στρατόπεδο Καρατάσου

Πολίχνη-56533

2310 602582

Facebook:
https://www.facebook.com/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BB%CE%B7%CF%82-carcenter-1783975615204254/?ref=ts&fref=ts

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις