Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σύστημα υγραεριοκίνησης από 494 ευρώ μόνο από την Automotivo gas

17/7/2017

Η Automotivo gas συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο χώρο της υγραεριοκίνησης και σπάει το φράγμα των τιμών δίνοντας την οικονομικότερη λύση.

Ο μύθος πως η μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραέριο κοστίζει μία περιουσία καταρρίπτεται μια για πάντα από την Automotivo gas καθώς από 494 ευρώ +Φ.Π.Α μπορείτε πλέον να την επιτύχετε.
 
Ξεχάστε τις τιμές βενζίνης και πετρελαίου και επωφεληθείτε πλήρως από το καύσιμο του μέλλοντος. Ξανακάντε ταξίδια χωρίς να κοιτάτε το δείκτη βενζίνης συνεχώς και δείτε τι πραγματικά σημαίνει οικονομία από το πρώτο χιλιόμετρο.
 
Επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας και μάθετε αμέσως τη προνομιακή τιμή εγκατάστασης υγραερίου για το αυτοκίνητο σας. Λύστε κάθε απορία και μη σπαταλάτε πλέον λεφτά σε βενζίνη.
 
Η συγκεκριμένη τιμή  (494 ευρώ +Φ.Π.Α) είναι ενδεικτική  και αφορά ατμοσφαιρικό κινητήρα 4 κυλινδρο ,όχι turbo.
 
Εάν πάντα θέλατε να ανήκετε στην οικογένεια του υγραερίου και την έξυπνης κίνησης ήρθε η ώρα να το πράξετε και σε αυτό θα σας καθοδηγήσει η εταιρία Automotivo gas.
 
Προτιμήστε την εναλλακτική λύση
Kάθε αυτοκίνητο ειναι διαφορετικό  με ξεχωριστό κινητήρα, με αποτέλεσμα να έχει την δική του τιμή εγκατάστασης γιατί το κιτ μπορεί να είναι το ίδιο αλλά ο χρόνος εγκατάστασης  διαφέρει.
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: AUTOMOTIVO Α.Ε.Β.Ε
Τηλ: 210 6618 686
Website: www.automotivo.gr
Καταστήματα: Καστοριάς 15 , Γέρακας  - Λ.Κηφισίας 278 , Χαλάνδρι  - Λαυρίου 85 ,  Γλ. Νερά 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις