Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υγραεριοκίνηση με ιταλική αξιοπιστία

Διαβάστηκε από 5676 αναγνώστες - 4/5/2020

Η εταιρία BLUEMEC HELLAS είναι η λύση στην κρίση των καυσίμων. Με το καλύτερο ιταλικό σύστημα υγραεριοκίνησης, μπορεί και θα σας ρίξει την κατανάλωση στο 50%.

Ως γνωστόν, τα ιταλικά κιτ υγραερίου (LPG) είναι με διαφορά και τα καλύτερα. Η εταιρία BLUEMEC HELLAS δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την μητρική εταιρία BLUEMEC Ιταλίας με σκοπό την διαχείριση του δικτύου πωλήσεων χονδρικής της BLUEMEC για την Ελληνική αγορά.

Κερδίστε από σήμερα κιόλας, από το πρώτο χιλιόμετρο, με την χρήση των πιο αξιόπιστων κιτ υγραερίο της BLUEMEC. Τι κερδίζετε αυτόματα;

• Ανώτερη ποιότητα εξαρτημάτων με δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση/105.000km.
• Πρόγραμμα πλήρες στα ελληνικά.
• Πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης συνεργαζοµένων συνεργειών.
• Μεγάλη γκάμα κάλυψης σε ανταλλακτικά.
• Εκπαιδευτικά σεμινάρια στους υποψήφιους συνεργάτες για την άρτια εκπαιδευσή τους στα µυστικά της υγραεριοκίνησης µε την υποστήριξη του ιταλικού οίκου BLUEMEC
• Πανελλαδικό δίκτυο
 
Θέλετε και εσείς να μπείτε στην πιο μεγάλη οικογένεια γύρω από το LPG; Πατήστε εδώ και δείτε όλα τα διαθέσιμα κιτ για όλους τους πιθανούς βενζινοκινητήρες.]

Αγχώνεστε ακόμα για την ασφάλεια; Από έρευνες και περιστατικά τα οποία έχουν καταγράψει  από ένα μεγάλο αριθμό συγκρούσεων, σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα από ανάφλεξη υγραερίου ή έκρηξη της δεξαμενής.
 
Οφέλη από τη χρήση LPG
 
  • Οικονομία μέχρι και 50% στα έξοδα κίνησης του αυτοκινήτου σας, λόγω της χαμηλής τιμής του υγραερίου (0,79¤/lt) σε σύγκριση με την τιμή της αμόλυβδης(1,65¤/lt).
  • Με την εγκατάσταση συστήματος υγραερίου έχετε διπλάσια αυτονομία στις μετακινήσεις σας, καθώς  το αυτοκίνητο έχει πλέον δύο ξεχωριστά ρεζερβουάρ (βενζίνη & υγραέριο).
  • Η χρήση του υγραερίου είναι ωφέλιμη  ως προς το περιβάλλον επειδή θεωρείται εναλλακτικό καύσιμο φιλικό προς  αυτό επειδή  οι εκπομπές ρύπων (CO2, CO, NOx) ενός κινητήρα με υγραέριο είναι σημαντικά μειωμένες τόσο σε σχέση με τη βενζίνη όσο και σε σχέση με το πετρέλαιο-ντίζελ.
  • Μικρότερη φθορά του κινητήρα, λόγω της καθαρότερης καύσης του LPG, το οποίο αντίθετα με την βενζίνη δεν χρειάζεται να «ψεκάζεται» στις φιάλες,  και έχει  ως αποτέλεσμα πιο αποδοτική καύση  χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στο κινητήρα.
  • Καθαρότερα μπουζί και κύλινδροι, τα μέταλλα του κινητήρα δεν διαβρώνονται, τα λιπαντικά ρυπαίνονται λιγότερο, επειδή το υγραέριο δεν διαλύεται σε αυτά, μεγαλύτερος αριθμός οκτανίων σε σχέση με τη βενζίνη και το πετρέλαιο-ντίζελ, που επιτρέπει στον κινητήρα του αυτοκινήτου να αποδίδει καλύτερα.
 
Ελάτε στην οικογένεια της Bluemec και θα κάνετε την πιο σοφή επενδυτική κίνηση!

Επικοινωνία
Επωνυμία: BLUEMEC HELLAS
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 332 (Πρώην Λ.Καβάλας) Περιστέρι Τ.Κ. 121 36
Τηλ:+30 210 56 96 990- 6974602443
Sitehttp://www.bluemec.gr/ 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις