Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υγραεριοκίνηση με 495 ευρώ από την Optima-Hellas

Διαβάστηκε από 5800 αναγνώστες - 25/9/2017

H OPTIMA-HELLAS είναι θυγατρική εταιρία της πολωνικής εταιρίας ALEX. Ανακαλύψτε τα οφέλη των εναλλακτικών συστημάτων ενέργειας.

Η ALEX professional Autogas Installations δραστηριοποιείται στην αγορά εναλλακτικών συστημάτων ενέργειας από το 1999, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρεία συστημάτων και εξαρτημάτων εναλλακτικών καυσίμων υγραερίου κίνησης (LPG) και πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG).

Εδώ και πολλά χρόνια τα προϊόντα της εταιρεία  έχει διακριθεί στη βιομηχανία και έχει κερδίσει την αναγνώριση των πελατών σε παραπάνω από 30 χώρες.
Η εταιρεία διαθέτει τμήμα μελετών, όπου μηχανικοί και σχεδιαστές παρέχουν καινοτόμες λύσεις για οχήματα εναλλακτικής ενέργειας με καύσιμα υγραερίου κίνησης (LPG) / πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG).

Η OPTIMA-HELLAS απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες αερίων καυσίμων με την ειδική άδεια λειτουργίας που θέλουν να τοποθετήσουν αλλά και να πουλήσουν σε τιμές χονδρικής τα προϊόντα OPTIMA στην περιοχή τους.

Τα οφέλη συνεργατών
  • Το όφελος αυτής της συνεργασίας είναι η έμπειρη τεχνική υποστήριξη και η συνεχής κατάρτιση από το τμήμα Optima Technical Support από εξειδικευμένους τεχνίτες αερίων καυσίμων που διαθέτει η εταιρεία OPTIMA-HELLAS.
  • Το τμήμα Optima Sales Market θα αναλάβει για λογαριασμό σας την προώθηση των προϊόντων σε όλα τα μέσα διαδικτυακής προβολής και όχι μόνο για την προώθηση των προϊόντων, αλλά και την εξεύρεση πελατών χονδρικής και λιανικής στην περιοχή σας.
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: OPTIMA AUTOGAS HELLAS
Διεύθυνση:Παλαμηδίου7,185 45 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τηλ: 2110126782
Website: http://optima-autogas.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις