Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για εξειδικευμένο service σε Hyundai και Kia

2/9/2021

Άμεσα, οικονομικά και αξιόπιστα. Στο εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Autoservice Νίκας Σπύρος, αναλαμβάνουν το service του οχήματός σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία Autoservice Νίκας Σπύρος βρίσκεται στην περιοχή Αχαρνές και είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Kοινοποίησε το »


Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί του συνεργείου σας προσφέρουν άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση, έχοντας ως κύριο γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη. Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων πραγματοποιεί έλεγχο των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών του αυτοκινήτου και της μηχανής σας, καθώς και κάθε είδους επισκευή ή επιδιόρθωση χρειάζεται το όχημά σας.

Η εταιρεία Autoservice Νίκας Σπύρος αποκαθιστά κάθε βλάβη γρήγορα και αποτελεσματικά, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του οχήματός σας πάνω στην άσφαλτο και την μέγιστη δυνατή απόδοσή του, φροντίζοντας παράλληλα για την ασφάλειά σας και την οδηγική σας απόλαυση.
 
Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:
Service αυτοκινήτων
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Μηχανικά μέρη
Αλλαγή λαδιων
Επισκευές φρένων
Κλιματισμός
Αναρτήσεις - Σύστημα διευθυνσης

Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες ανάγκες και συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την τεχνολογία, το Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων - Autoservice Νίκας παρέχει προηγμένη κινητή μονάδα εξυπηρέτησης πελατών η οποία μπορεί να βρεθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή στο σημείο που θα την ζητήσετε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Φιλαδελφείας 94, έναντι Δημαρχείου, Αχαρνές - Μενίδι, 13673, ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 2102464025
ΦΑΞ  2102464025
Email  [email protected]
 
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις