Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η προστασία του αυτοκινήτου σας..προτεραιότητα μας

9/10/2017

Ένα δίκτυο επιτυχιών με 2000 μέλη σε 14 χώρες έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2000 μέλη σε 14 χώρες.
 
Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.
 
Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές όπως Bosch – Delphi – LUK – NGK – Denso – Gates – Hella Pagid και πολλούς άλλους. Για τους παραπάνω λόγους, η εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος σας, συνεχίζει να ισχύει και επιπλέον εμείς, σας παρέχουμε 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά.
 
Έφτασε η ώρα για το προγραμματισμένο Service του αυτοκινήτου σας; Ελατέ τώρα σε ένα επίσημο συνεργείο Autofit και επωφεληθείτε από την προσφορά για Δωρεάν Διαγνωστικό Έλεγχο και Service με 20% έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά!
 
 
Επικοινωνία:
Επωνυμία: Autofit
Website: www.autofit.gr
Τηλ: 801 - 1178200
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις