Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ολοκληρωμένη φροντίδα για το Suzuki σας

1/8/2019

Στην Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης θα βρείτε ένα φιλικό περιβάλλον και ανθρώπους με τους οποίους θα συζητήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας και θα σας δώσουν λύση.

Η Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης είναι συνεργείο εξειδικευμένο στη Suzuki. Στην Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης μπορούν να γίνουν οι παρακάτω εργασίες ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πάντα σε τέλεια κατάσταση.

SERVICE: Οι άρτια εκπαιδευμένοι μηχανικοί της Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης εγγυώνται τη ποιότητα του service και την άρτια αποκατάσταση κάθε μηχανικής βλάβης.

Έλεγχος ΚΤΕΟ: Πριν πάτε για ΚΤΕΟ περάστε από την Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης για να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι σε κατάσταση να περάσει τον έλεγχο με την πρώτη και δε θα ταλαιπωρηθείτε.

Ανταλλακτικά: Όποιο ανταλλακτικό και αν χρειαστείτε για το Suzuki σας θα το βρείτε στην Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης.

Φανοποιείο: Στη Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης θα πάτε και για κάθε τι που έχει να κάνει με εργασίες φανοποιείας.

Κλείστε το Service σας online για τη γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας. Η Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης εγγυάται την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτησή σας.



Επικοινωνία
Επωνυμία: Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης
Διεύθυνση: Λ. Αμφιθέας 76 & Ανδρομάχης, 17564 Π. Φάληρο
Tηλ: 210-9416001, 210-9841560 
Fax: 210-9411058
Facebook: Suzuki Service Ξυπολιάς- Λαζαρίδης
E-mail:[email protected] 
Website: www.suzukiservice.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις