Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Easy Bodyworks είναι ένα σύγχρονο φανοποιείο-βαφείο αυτοκινήτων το οποίο παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές.

Φανοποιείο-Βαφείο: Easy Bodyworks

Διαβάστηκε από 8279 αναγνώστες - 11/10/2016

Η Easy Bodyworks είναι ένα σύγχρονο φανοποιείο-βαφείο αυτοκινήτων το οποίο παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Επιπλέον, εισάγει επώνυμα Body Kit, ενώ είναι και Πιστοποιημένος Εφαρμοστής των προϊόντων Williams Ceramic Coat.

Η Easy Bodyworks είναι ένα σύγχρονο φανοποιείο-βαφείο αυτοκινήτων το οποίο παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές.

Ιδιοκτήτης και υπεύθυνος όλων των εργασιών είναι ο Χαράλαμπος Τσουλφάς, ο οποίος με την πολυετή πείρα του αλλά και με το πάθος του για δουλειά, προσφέρει στους πελάτες του τέλεια αποτελέσματα με τα καλύτερα υλικά της αγοράς σε πολύ προσιτές τιμές.

Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, τοπική ή και ολική βαφή με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, εξωτερικές μετατροπές για τους πιο απαιτητικούς αλλά και ξεθάμπωμα φαναριών με αποκλειστική 3ετη ΕΓΓΥΗΣΗ είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες που θα βρείτε στην Easy Bodyworks! Επιπλέον, η εταιρία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται αλλά και την επικοινωνία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Η Easy Bodyworks στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξής της, εισάγει πλέον Body Kit από τους καλύτερους διεθνείς οίκους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της αγοράς! Με σεβασμό προς τον πελάτη και γνωρίζοντας ότι στην αγορά κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις, η Easy Bodyworks προσφέρει υψηλής ποιότητας εισαγόμενων bodykit για κάθε αυτοκίνητο.

Επίσης, η Easy Bodyworks είναι Πιστοποιημένος Εφαρμοστής των προϊόντων Williams Ceramic Coat, τα οποία προσφέρουν πραγματική προστασία μακράς διάρκειας πέντε ετών με γραπτή εγγύηση.

Η Easy Bodyworks έχει βραβευτεί με το Mazda RX8 Toxic με το 1ο βραβείο για το ομορφότερο ιαπωνικό αυτοκίνητο στο Japstyle The Show Off 2014. Είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για όλη την προσπάθεια και εργασία που καταβλήθηκε πάνω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο μετατράπηκε σε μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Η Easy Bodyworks βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη, ώστε να του παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα, άμεσα και γρήγορα!
 
 
INFO
Easy Bodyworks
Λ. Αργυρουπόλεως 44, Αργυρούπολη
Τηλ. Επικ.: 211 8501126
E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις