Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Από την μικρότερη επισκευή, μέχρι ολική βαφή

7/5/2019

Εξαιρετικές τιμές, αυτοκίνητο αντικατάστασης και πάντα εντός χρονοδιαγράμματος. Στο φανοποιείο Costantino Cars το αμάξι σας, θα ξαναβρεί την λάμψη που έχει χάσει και εσείς το χαμόγελο σας.

Από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που αφήνουν το site τους ανοικτό για σχόλια από τον καθένα, καθώς δεν έχει τίποτα να κρύψει. Η εξαιρετική ποιότητα στην δουλειά, οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες και φυσικά η συνεργασία με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες, έχουν κάνει το φανοποιείο Costantino Cars γνωστό σε όλα τα πέριξ της Αττικής.

Τι να περιμένετε το φανοποιείο Costantino Cars;
- Απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες
Σε περίπτωση τρακαρίσματος που δεν ευθύνεστε, η εταιρία αναλαμβάνει την πληρωμή από την ασφαλιστική σας εταιρία, χωρίς δηλαδή να εκταμιεύσετε χρήματα και απαλλάσσοντάς σας έτσι από τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται για την αποζημίωσή σας. 
 
- Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης
Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο προς επισκευή πρέπει να παραμείνει παραπάνω από μία ημέρα στο συνεργείο, αυτοκίνητο αντικατάστασης σας δίνεται αμέσως.
 
- Δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας
Εφόσον ο διαθέσιμος χρόνος σας είναι περιορισμένος, ή το αυτοκίνητο δεν έχει τρόπο να έρθει στο συνεργείο, τότε η εταιρία Costantino Cars είναι σε θέση να το παραλάβει από τον χώρο σας.
 
Διορθώστε ή δώστε νέα λάμψη στο αυτοκίνητο σας, στο φανοποιείο Costantino Cars.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Costantino Cars
Διεύθυνση: Πηγάσου Φυλής 2 Καματερό 134 51
Τηλ: 2102321200
Site:  https://costantinocars.business.site/website/costantinocars/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις