Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Automotivo Peugeot: Η πιο σύγχρονη μονάδα επαναβαφής αυτοκινήτων

7/11/2017

Η επισκευή του Peugeot αυτοκινήτου σας μπορεί να γίνει εύκολα και οικονομικά!

Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, σε φανοποιείο είναι απαραίτητη, ειδικά μετά από ένα μεγάλο τρακάρισμα. Πολλές φορές η ζημιά μπορεί να καταστήσει το όχημά σας επικίνδυνο. Επίσης, μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές, θαμπό χρώμα, σκουριασμένες λαμαρίνες, χτυπήματα, θέλουν επισκευή για να διατηρηθεί το αυτοκίνητό σας σαν καινούριο περισσότερα χρόνια.

Για την επιδιόρθωση όλων αυτών, σε επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα Peugeot, είμαστε εδώ για να επισκευάσουμε το όχημά σας στο υπερσύγχρονο φανοποιείο μας.Στην Automotivo Peugeot διαθέτουμε σύγχρονη μονάδα επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτων. Γι  αυτό και είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών Peugeot, όσον αφορά τον τομέα της φανοποιίας.Αξιολογούμε τη ζημιά και στην περίπτωση που είναι επισκευάσιμη, βάζουμε όλη την τέχνη μας στη φανοποιία. Αποκαθιστούμε τη ζημιά με υλικά φανοποιίας και ελάχιστα ανταλλακτικά. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε και κρατάμε το κόστος επισκευής του αυτοκινήτου σας χαμηλά.

Βέβαια, για την ασφάλεια σας και την τέλεια οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας υπάρχουν περιπτώσεις, που είναι αναγκαία ανταλλακτικά και φανοποιία. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν σε ανακατασκευή ενός τρακαρισμένου οχήματος ή της αναπαλαίωσης ενός κλασικού αυτοκινήτου.
Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες βαφής, με αντιρρυπαντική μονάδα, εγγυόμαστε την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του.

Σε περίπτωση ευθύνης της ασφαλιστικής εταιρείας, αναλαμβάνουμε όλη την επισκευή του αυτοκινήτου σας και τις διαδικασίες. Στόχος μας είναι το αυτοκίνητό σας να είναι σαν καινούριο, χωρίς να αντιμετωπίσετε αργότερα προβλήματα στη μεταπώλησή του.


Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και κλείστε ένα ραντεβού για την εκτίμηση της ζημιάς στο Peugeot αυτοκίνητό σας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις