Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Nέες εγκαταστάσεις για την AUTO PAINT SHOP

Διαβάστηκε από 5175 αναγνώστες - 7/6/2021

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 500τμ. Το κατάστημα Αuto Paint Shop παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής καλύπτοντας κάθε απαίτηση του πελάτη.

Η εταιρεία Αuto Paint Shop σε νέες εγκαταστάσεις , πάντα με έδρα στην περιοχή Αχαρνές, συνεχίζει να  αναλαμβάνει με συνέπεια την επιδιόρθωση των ζημιών του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από την έκτασή τους. Στόχος του εξειδικευμένου και πρόθυμου προσωπικού είναι να προσφέρει άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται σε ένα τεράστιο χώρο 500 τ.μ , διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας και εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους  για την επισκευή του αυτοκινήτου σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς.
 
Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο Αuto Paint Shop  ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής.
 
Σημαντικό είναι να επισημάνουμε ότι υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και ότι η έμπειρη ομάδα της AUTO PAINT SHOP  αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς, απαλλάσσοντας τον πελάτη από το άγχος του πέρα-δώθε, ενώ υπάρχει δυνατότητα για αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι το πέρας των εργασιών.

Σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρεία Αuto Paint Shop  θα εξυπηρετήσει κάθε απαίτηση των πελατών της. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που αναλαμβάνει η επιχείρηση είναι οι εξής:
  • Φανοποιεία
  • Ολικές βαφές αυτοκινήτων (όλες οι βαφές πραγματοποιούνται σε φούρνο)
  • Τοπικές βαφές αυτοκινήτων (όλες οι βαφές πραγματοποιούνται σε φούρνο)
  • Επαναφορά χρώματος (επαναφορά γυαλάδας & απόχρωσης)
  • Επισκευές προφυλακτήρων
  • Γυάλισμα χρώματος αυτοκινήτων (εφαρμογή ειδικής αλοιφής γυαλίσματος)
  • Γυάλισμα φαναριών (ξεθάμπωμα)
  • Επαναφορά γρατζουνιών, μικροζημιών, βαθουλωμάτων
  • Καλύμπρα

 Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κηπουπόλεως 11 Αχαρναί ΤΚ 13671
Τηλ.: 210 2310000 
FB page: Αuto Paint Shop
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις