Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Φανοποιείο αυτοκινήτων στον Πειραιά - Κιζίδης

Φανοποιείο αυτοκινήτων στον Πειραιά - Κιζίδης

Διαβάστηκε από 9697 αναγνώστες - 25/10/2021

Στο Φανοποιείο - Βαφείο Κιζίδης Ηλίας, το αυτοκίνητο σας θα επανέλθει στην αρχική του μορφή σαν καινούργιο, είτε πρόκειται για ένα φρεσκάρισμα και μικροεπισκευές είτε για ολική βαφή και αποζημιώσεις ασφαλιστικών.

Το φανοποιείο του Κιζίδη Ηλία εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στη περιοχή του Πειραιά, ως ένα από τα καλύτερα και πιο έμπειρα Φανοποιεία - Βαφεία στην αγορά. Με την εμπειρία να περνά από γενιά σε γενιά, ποτέ μία επίσκεψη για επιδιορθώσεις δεν ήταν τόσο ανώδυνη.

Κοινοποίησέ το »


Τo φανοποιείο Κιζίδης Ηλίας εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
 
Έχετε κάποιο πρόβλημα με τον προφυλακτήρα; Σε λίγες ώρες θα είναι σαν καινούργιος. Με το πέρασμα των χρόνων έχουν χάσει την λάμψη τους ( έχουν θαμπώσει) τα φανάρια σας; Σε λίγα λεπτά μπορούν να φωτίζουν όπως την ημέρα αγοράς. Διαλέξτε ανάμεσα σε γυάλισμα ή κέρωμα για να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο που θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρνάνε από την εντυπωσιακή κατάσταση του εξωτερικού του. Ακόμα και μικροεπισκευές – επιδιορθώσεις δεν είναι πρόκληση για την εμπειρία της εταιρείας.

Η εταιρεία σας βγάζει αλώβητους και από το πιο δύσκολο κομμάτι, αυτό της συνεννόησης με τις ασφαλιστικές σε περίπτωση τρακαρίσματος. Το Φανοποιείο - Βαφείο Κιζίδης Ηλίας, αναλαμβάνει μέσω εξουσιοδότησης όλη την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφόρος Θηβών 2, Βιομηχανικό και Σιδηροδρομικό Πάρκο Πειραιάς ΤΚ 185 43
Τηλ.: 210 4212098
Κιν.: 6944556611
FB page: Κιζίδης Ηλίας
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις