Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

11/4/2019

Οι εργασίες του φανοποιείου επηρεάζουν την ασφάλεια και την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου. Πρέπει λοιπόν να προσέξουμε πολύ σε ποιόν επαγγελματία του χώρου θα απευθυνθούμε. Στην Ζήκος Team θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι!

Όταν διαθέτεις την απαραίτητη τεχνογνωσία, επενδύοντας σημαντικά στην εκπαίδευση αλλά και την εξοπλισμό της επιχείρησης σου, τότε η αγορά θα φροντίσει να σε ανταμείψει.

Η Ζήκος team, αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, σε προσιτές τιμές. Η καλή συντήρηση του αμαξώματος, του χρώματος και γενικώς της εμφάνισης του αυτοκινήτου συμβάλει στη μεγαλύτερη ασφάλεια και μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου.

Μέσα λοιπόν από την απαράμιλλη συνεργασία που θα έχεις με την Ζήκος team, θα νιώσεις πως βρίσκεσαι στον χώρο που σου αξίζει. Μετά από συνεννόηση με τους τεχνικούς θα συμφωνήσετε την πορεία των εργασιών που θα γίνουν στο αυτοκίνητο σου. Θα επιλέξετε μαζί και την τεχνική αλλά και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν και θα παραλάβεις το αυτοκίνητο σου σε άριστη κατάσταση στο χρονικό διάστημα που θα έχετε ορίσει!

Είτε ζητάς μια μικροεπισκευή, είτε μια ολοκληρωμένη βαφή στο αυτοκίνητο σου, μόλις βρήκες ένα σύγχρονο και άριστα κατηρτισμένο φανοποιείο.


Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: ΖΗΚΟΣ ΤΕΑΜ
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 22 & Παπαρηγοπούλου, Περιστέρι - Αθήνα
Τηλ: 210 5751313
Email: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις