Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η τέχνη της φανοποιείας !!!

13/1/2021

Η φανοποιεία είναι ο λόγος ύπαρξης της Oscar Καλαντζής. Κάπως έτσι ξεκίνησε η δραστηριότητα της εταιρείας το 1975 και η πολύχρονη εμπειρία της την κατατάσσει στις πλέον εξειδικευμένες στην επισκευή του αυτοκινήτου.

Η επίσκεψη του αυτοκινήτου σε ένα φανοποιείο πολλές φορές αποτελεί αναγκαίο «κακό», συνήθως μετά από κάποιο τρακάρισμα. Η ανάγκη δεν είναι μόνο αισθητική καθώς σε πολλές περιπτώσεις μια ζημιά φανοποιείας μπορεί να καταστήσει το όχημά σας επικίνδυνο.

Οι τρόποι που ο φανοποιός αναλαμβάνει να επιδιορθώσει μια ζημιά ποικίλουν. Μπορεί να αντικαταστήσει το χτυπημένο / κατεστραμμένο μέρος του αυτοκινήτου σας με ένα καινούριο ή μεταχειρισμένο σε λειτουργική κατάσταση (π.χ. ένα φτερό, μία πόρτα), προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά και με αντίστοιχο κόστος. Σε περιπτώσεις που μια ζημιά είναι επισκευάσιμη και θέλετε να κρατήσετε το κόστος χαμηλά, τότε ο φανοποιός μπορεί να «βάλει όλη την τέχνη» του χρησιμοποιώντας περισσότερα υλικά φανοποιείας και ελάχιστα ανταλλακτικά (κόλλημα, σφυρηλάτημα, τρίψιμο, στοκάρισμα, βαφή).

Οι περιπτώσεις που είναι αναγκαία και ανταλλακτικά και φανοποιεία είναι αυτές της ανακατασκευής ενός τρακαρισμένου οχήματος ή της αναπαλαίωσης ενός κλασικού. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο φανοποιός πρέπει να «φέρει» να κόψει και να κολλήσει τις λαμαρίνες (καλίμπρα, ηλεκτροπόντα, κόλληση TIG/ MIG κλπ) «μετρώντας» το αυτοκίνητο ώστε να δώσει ένα τέλειο αποτέλεσμα αλλά και ασφάλεια. Μετά από τέτοιες διαδικασίες συνηθίζεται ολική βαφή του οχήματος.

Προσφερόμενες υπηρεσίες του Φανοποιείου Oscar Καλαντζής:

Απευθείας είσπραξη από τις ασφαλιστικές εταιρείες

Η Oscar Καλαντζής αναλαμβάνει πλήρως για εσάς την διαδικασία διεκπεραίωσης του φακέλου σας και την αποζημίωσης του οχήματος σας.

Παροχή δωρεάν αυτοκινήτου αντικατάστασης
Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο προς επισκευή πρέπει να παραμείνει παραπάνω από μία ημέρα στο συνεργείο και αφού έχει υπάρξει συμφωνία αποζημίωσης από την ασφαλιστική σας εταιρεία, σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης, λύνοντάς σας έτσι τα χέρια για το πώς θα μετακινηθείτε.

Δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου από το χώρο σας
Εφόσον ο διαθέσιμος χρόνος σας είναι περιορισμένος, σας διευκολύνουν παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητό σας από το χώρο σας. Ρωτήστε τηλεφωνικά πριν την επίσκεψη σας.

Επιπλέον εργασίες
Πέραν των κλασικών εργασιών φανοποιείας προσφέρονται έξτρα υπηρεσίες όπως, το ξεθάμπωμα των φαναριών, το γυάλισμα του εξωτερικού χρώματος και την επισκευή μικρών βαθουλωμάτων. Συγκεκριμένα στην Oscar Καλαντζής παρέχονται και υπηρεσίες service του αυτοκινήτου σας που σημαίνει αλλαγή λαδιών, φίλτρων και οποιουδήποτε άλλου εξαρτήματος τριβής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:  Λεωφ. Αθηνών 298 Περιστέρι ΤΚ 121 36
Τηλ.: 210 5143276 – 210 5767140
Fax: 210 5753300
Κιν.: 6978183863
Email: [email protected]
FB page: Oscar Καλαντζής
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις