Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H απόλυτη συνταγή για το αυτοκίνητο έχει όνομα. AutoViden.

25/8/2019

Όταν απλά θες να εμπιστευτείς το αυτοκίνητό σου σε ανθρώπους χωρίς να κάνεις δεύτερες σκέψεις, από την πιο απλή εργασία έως την πιο σύνθετη, δε χρειάζεται να αναζητήσεις κάτι άλλο. Στην AutoViden, θα βρεις εγγυημένα αυτό που χρειάζεσαι.

Με πάνω από 50.000 συντηρήσεις και 20.000 ευχαριστημένους πελάτες, 10.000  τεχνικούς ελέγχους  και 500 ειδικά προβλήματα λυμένα, οι αριθμοί είναι αρκετοί από μόνοι τους για να εντυπωσιάσουν. Αν προσθέσουμε και τις υπηρεσίες που προσφέρει η AutoViden, εύκολα κάποιος καταλήγει ότι είναι η τιμιότερη λύση εμπιστοσύνης για το αυτοκίνητό σας.
 
Πάνω από 50 χρόνια με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, τις συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους προμηθευτές ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές, με καθημερινό ρυθμό εξυπηρέτησης της τάξης των 15 αυτοκινήτων, η AutoViden ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας.
 
Απολαύστε υπηρεσίες όπως:
  • Συντήρηση: Μικρό, μεσαίο και μεγάλο Service, κομμένο και ραμμένο ειδικά για τις ανάγκες σας
  • Φανοποιεία: Επιδιορθώσεις βαθουλωμάτω και γρατζουνιών, ολική βαφή
  • Ηλεκτρολογείο: Επιδιόρθωση/αντικατάστη ηλεκτρικών παραθύρων, ηλεκτρικών κλειδαριών, Φώτα, ηλεκτρικών τιμονιών, εγκεφάλων, alternator/δυναμό, μίζας και όλων των ηλεκτρικών συστημάτων του αυτοκινήτου σας.
  • Βουλκανιζατέρ: Αλλαγή για κάθε απαίτηση ελαστικού, σε εξαιρετικές τιμές.
 
Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στην AutoViden και επωφεληθείτε από τις μοναδικές υπηρεσίες και την άριστη εξυπηρέτηση που σας αξίζει!

Επικοινωνία:
Επωνυμία:
 Auto Viden O.E.
Διεύθυνση: Αργυρουπόλεως 100, Αργυρούπολη
Τηλ: 210 9955096 
Website: http://autoviden.gr/
Email: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις