Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Bridgestone Duravis Van: Οι καλύτερες επιδόσεις για μέγιστη απόδοση

Νέο Bridgestone Duravis Van: Οι καλύτερες επιδόσεις για μέγιστη απόδοση

21/7/2023

Προετοιμάζοντας την απόδοση των επιχειρήσεων σας, το νέο Bridgestone Duravis Van προσφέρει στην κατηγορία του τα καλύτερα χιλιόμετρα, τις καλύτερες επιδόσεις πέδησης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και αυξημένη απόδοση καυσίμου/ενέργειας.

Η Bridgestone, παγκόσμιος ηγέτης στα ελαστικά και τις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ελαστικού της Bridgestone Duravis Van. Αυτό το νέο premium ελαστικό για ελαφριά επαγγελματικά οχήματα (LCV) προσφέρει μέγιστη απόδοση κατά τις καθημερινές συνθήκες λειτουργίας. Από εθνικές έως τοπικές διαδρομές, το Bridgestone Duravis Van ελαχιστοποιεί το χρόνο διακοπής λειτουργίας και συμβάλλει στη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας, καθιστώντας το ως το πλέον ιδανικό ελαστικό για επαγγελματίες που θέλουν να έχουν την καλύτερη διαχείριση των ελαστικών τους, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Το EV-ready Bridgestone Duravis Van αναπτύχθηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών και για να ενισχύσει την απόδοση της επιχείρησης σας. Σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον ανεξάρτητο οργανισμό TÜV SÜD, το νέο ελαστικό Bridgestone Duravis Van προσφέρει στην κατηγορία του τα καλύτερα χιλιόμετρα1 για παρατεταμένη διάρκεια ζωής των ελαστικών καθώς και τις καλύτερες επιδόσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Το Bridgestone Duravis Van επιτυγχάνει επίσης την υψηλότερη διαβάθμιση στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα για πρόσφυση στο βρεγμένο, βοηθώντας τους οδηγούς να διατηρούν την ασφάλεια τους στο δρόμο, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες βρεγμένου οδοστρώματος .

Το Bridgestone Duravis Van, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Duravis R660, προσφέρει 21% βελτίωση στην αντίσταση κύλισης, εξασφαλίζοντας διαβάθμιση Β στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα στην κατηγορία αντίσταση κύλισης στις περισσότερες διαστάσεις. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου, το οποίο μεταφράζεται σε βελτιωμένη εξοικονόμηση καυσίμου ή εκτεταμένη εμβέλεια μπαταρίας.
Το Bridgestone Duravis Van παρουσιάζει διάφορες καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συμμετρικού σχεδιασμού πέλματος, βελτιστοποίησης της στεφάνης κοιλότητας και μιας νέας σχεδίασης αυλακώσεων και κατανομής κενών - όλα επωφελούνται από μια νέα βελτιωμένη τεχνολογία επαφής για την ενίσχυση της απόδοσης. Η καινοτόμος σύνθεση βελτιώνει επίσης τον έλεγχο της χημικής αντίδρασης, εξισορροπώντας τον μηχανισμό ενίσχυσης και την αντίσταση κύλισης.

Το νέο Bridgestone Duravis Van είναι απόλυτα κατάλληλο τόσο για κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) όσο και για ηλεκτρικά οχήματα (EV), συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση της απόδοσής τους. Ειδικά για τους οδηγούς των EV, η υψηλή αντίσταση κατά της φθοράς, που παρέχει το Bridgestone Duravis Van, αντισταθμίζει το αυξημένο βάρος και τη μεγαλύτερη ροπή των ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ η χαμηλή αντίσταση κύλισης εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το ελαστικό Bridgestone Duravis Van προσφέρει επίσης μειωμένο θόρυβο για την άνεση του οδηγού EV, λόγω της σχεδόν αθόρυβης λειτουργίας των κινητήρων EV — προσφέροντας μείωση κατά 2db στον θόρυβο διέλευσης, με αποτέλεσμα την κατάκτηση της διαβάθμισης Α στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις