Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Eλαστικά : Επιλέγω AUTO RACER

Διαβάστηκε από 5881 αναγνώστες - 16/7/2020

Τα ελαστικά είναι τα μοναδικά μέρη του αυτοκινήτου τα οποία έρχονται σε συνεχή επαφή με το δρόμο. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξεις τα κατάλληλα, αλλά να ξέρεις και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την τσέπη αλλά και την ασφάλειά σου.

Τα τέσσερα σημεία με τα οποία το αυτοκίνητό μας κάνει επαφή με το έδαφος, έχουν σημασία ιδιαίτερα μεγάλη για την ασφάλεια των μετακινήσεων. Στο ταξίδι ή στην πόλη, ένα καλό ελαστικό – ή απλά το κατάλληλο για κάθε αυτοκίνητο και χρήση- μπορεί να μας βγάλει από αρκετά δύσκολες καταστάσεις.
 
Η καλύτερη δυνατή απόδοση των ελαστικών, συνδέεται και με τα χαρακτηριστικά τους σε σχέση με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου για το οποίο προορίζονται. Ίδια ελαστικά (εταιρεία, τύπος και διάσταση) μπορεί να έχουν διαφορετικό δείκτη ταχύτητας και να εμφανίζουν διαφορετική συμπεριφορά, μια και από αυτόν εξαρτάται ακόμα και το μίγμα της επίστρωσης, από το οποίο προκύπτει διαφορά στην ταχύτητα ανάπτυξης θερμοκρασίας λειτουργίας.
 
O τακτικός έλεγχος της κατάστασης των ελαστικών είναι επιβεβλημένος, προκειμένου ο οδηγός να ξέρει ανά πάσα στιγμή σε τι κατάσταση είναι τα ελαστικά του αυτοκινήτου. Ο έλεγχος της πίεσης και το τσεκάρισμα για τυχόν ασύμμετρη φθορά, είναι ζωτικής σημασίας καθώς έτσι προλαμβάνονται δυσάρεστες καταστάσεις, ενώ μόνο έτσι μπορεί ο οδηγός να έχει πραγματικό έλεγχο της φθοράς των ελαστικών και να μπορεί να προγραμματίσει την αντικατάστασή τους.
 
Η έγκαιρη αντικατάσταση είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να παραμένει σε υψηλά επίπεδα η πρόληψη των ατυχημάτων αλλά και η ασφάλεια των μετακινήσεών μας. Είναι και θέμα οικονομίας μια και η σωστή επιλογή και η κατάλληλη χρήση/συντήρηση των ελαστικών, επιτρέπει την απόλυτη εκμετάλλευσή τους, «εξαντλώντας» τα περιθώρια χρήσης έτσι όπως ορίζονται από τον κατασκευαστή. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται και η καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης στην αγορά των ελαστικών, προσφέροντας ένα επιπλέον όφελος στον ιδιοκτήτη του οχήματος.
 
 Εδώ και 20 χρόνια, οι αδελφοί Κορδερά και η εταιρεία ΑUTO RACER, αποτελούν τη σίγουρη λύση για όποιον ψάχνει για ελαστικά αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας.
 
Στο κατάστημα AUTO RACER, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ όλων των τύπων οχημάτων. Με το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά που διαθέτουν, μπορούν να κάνουν κάθε στιγμή την οδήγηση του αυτοκινήτου σας πραγματικά ιδιαίτερη! Στόχος των ιδιοκτητών και του προσωπικού, είναι να διασφαλίσουν την αξία του αυτοκινήτου και την ασφάλεια των πελατών τους, μέσω του ελέγχου τη συνολικής εικόνας των ελαστικών.
 
Eπιλέγουμε το κατάστημα AUTO RACER γιατί προσφέρει:
 
•    Ασυναγώνιστες τιμές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών
•    Επιλογή ελαστικών από τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρίες ελαστικών, ζαντών, αμορτισέρ και γενικά εξειδικευμένων αξεσουάρ
•    Σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας
•    Ποιότητα εργασίας σε κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου
•    Μοντέρνο, νέο κατάστημα με design, που  σηματοδοτεί σαφώς τη νέα εποχή στα καταστήματα ελαστικών

Και φυσικά γιατί η οικογένεια Κορδερά έχει μακρά εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο των ελαστικών που ξεπερνά τις 2 δεκαετίες και συνεχίζει να ενημερώνεται παρακολουθώντας εξειδικευμένα  σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό για όλες τις νέες τεχνολογίες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.autoracer.gr και να  κλείσετε online ραντεβού με ένα κλικ εδώ

Τηλέφωνο: 210 2929663
e-mail: [email protected]
Διεύθυνση
Αγίας Γλυκερίας 17
Γαλάτσι – Αθήνα, ΤΚ: 111 47

Ώρες Λειτουργίας
Καθημερινές: 8:30πμ – 6:30μμ
Σάββατο: 8:30πμ – 2:00μμ

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις