Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ελαστικά MAXXIS για μέγιστη ασφάλεια και οικονομία καυσίμου

23/7/2021

Τα ελαστικά Mecotra ME3 και Premitra HP5 της MAXXIS, είναι η καλύτερη επιλογή για να συνδυάσεις επιδόσεις και ασφάλεια με χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα.

Εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια, η εταιρεία κατασκευής ελαστικών MAXXIS International σχεδιάζει ελαστικά υψηλής ποιότητας για επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ποδήλατα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα βουνού, ρυμουλκούμενα και τροχόσπιτα, καρτ και χορτοκοπτικές μηχανές και εργαλεία κηπουρικής. Τα ελαστικά MAXXIS πωλούνται σε 180 χώρες και η έδρα της εταιρείας είναι στην Ταϊβάν. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 25.000 άτομα. Η MAXXIS βρίσκεται στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης κατασκευαστών ελαστικών, σύμφωνα με μετρήσεις του 2014. Τα τελευταία χρόνια έχει δώσει έμφαση στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης (R&D), ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι συνεργάζεται με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες , μεταξύ των οποίων και η Ford.

Kοινοποίησε το »

 
Mecotra ME3

Μια από τις νέες γενιές ECO ελαστικών τουρισμού, το ΜΕ3 διαθέτει μείγμα νανο-πυριτίου, ώστε να ενισχύει τις επιδόσεις σε βρεγμένες επιφάνειες και την αντίσταση σε ολίσθηση. Το Mecotra ME3 έχει σχεδιαστεί για να συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου των μικρότερων οχημάτων, διατηρώντας παράλληλα την απαιτούμενη άνεση και αποτελεσματικές αποστάσεις ακινητοποίησης για απόλυτη ασφάλεια. Είναι ανθεκτικό στην υδρολίσθηση  και ο σχεδιασμός του συνεισφέρει στην ομοιόμορφη φθορά του πέλματος για μέγιστη διάρκεια στο χρόνο. Έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, καταλαμβάνοντας κορυφαίες θέσεις και αποσπώντας τον τίτλο "Πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου" στο δοκιμαστικό τεστ ελαστικών ADAC το 2019.
 
 
Premitra HP5

Το Maxxis HP5 είναι ένα νέο σύγχρονο προϊόν που κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει τους μέσους καθημερινούς οδηγούς, οι οποίοι ζητούν το κάτι παραπάνω ακόμα και στα όρια της σπορ οδήγησης. Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλά επίπεδα κρατήματος δίνοντας έμφαση στη χαμηλή αντίσταση κύλισης και στα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Το Maxxis Premitra HP5 σχεδιάστηκε για να κάνει εφικτό τον εξαιρετικά δύσκολο συνδυασμό υψηλών επιδόσεων, κορυφαίου κρατήματος και οικονομίας καυσίμου. Ισορροπώντας ετερόκλητους παράγοντες, όπως η χαμηλή κατανάλωση και το καλό κράτημα/φρενάρισμα, το Maxxis Premitra HP5 έχει κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαστικών. Αυτό το ελαστικό επιδόσεων έχει σχεδιαστεί για συνολικές επιδόσεις, συγκρίσιμες με εκείνες των των premium εμπορικών σημάτων. Έχει αποσπάσει τους τίτλους «Very recommended» και «Recommendation for value» από το τεστ ελαστικών του Auto Zeitung το 2020, έχει κατακτήσει την 1η θέση ανάμεσα σε 9 στο καλοκαιρινό τεστ mid-range ελαστικών του περιοδικού ACE το 2020 και έχει κερδίσει την 3η θέση ανάμεσα σε 12 ελαστικά στο καλοκαιρινό τεστ ADAC SUV το 2020
 
Από το 1988 επίσημος αντιπρόσωπος της Maxxis για Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία είναι η εταιρεία MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS, με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Έπειτα από 30 χρόνια εμπειρίας και ανοδικής πορείας, αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και δυναμικές εισαγωγικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις