Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Falken Eurowinter HS01

Mέγιστη οδηγική ασφάλεια απέναντι στα καιρικά φαινόμενα

4/12/2019

Mε την αλλαγή των καιρικών συνθηκών βασική προτεραιότητα είναι ο έλεγχος των ελαστικών και η αλλαγή τους σε περίπτωση που αυτό μας συμβουλεύσουν οι ειδικοί. Η πρόταση της Falken HS01 είναι η κορυφαία επιλογή για το χειμώνα και τις απαιτητικές διαδρομές του. Δες γιατί

Οι αυξημένες ανάγκες ασφάλειας που δημιουργεί η οδήγηση το χειμώνα πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων των οδηγών που κινούνται ή θα κινηθούν σε περιοχές με οδόστρωμα που παρουσιάζει ιδιαίτερη ολισθηρότητα ή είναι βρεγμένο λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η ανάγκη ασφαλούς οδήγησης τους χειμερινούς μήνες καλύπτεται από την κατηγορία των χειμερινών ελαστικών, γιατί η αποτελεσματικότητα τους σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης είναι απαραίτητη συνθήκη. Το Eurowinter HS01 της Falken διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει και το κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές. Η χάραξή του απομακρύνει αποτελεσματικά το νερό και μειώνει την πιθανότητα υδρολίσθησης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης στο χιόνι. Ο προσεκτικά μελετημένος σχεδιασμός του πέλματος, του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση, ώστε να μεγιστοποιείται η επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα.


Το Eurowinter HS01 προσφέρει μεγάλη σταθερότητα ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες συνδυάζοντας την υψηλή πρόσφυση με την ομοιόμορφη φθορά. Το προφίλ του παρουσιάζει αυξημένη ευκαμψία κάνοντας το ελαστικό να παρέχει πολύ καλή πληροφόρηση αλλά και σταθερή απόδοση ακόμα και στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης με μεγάλο φορτίο. Τέλος, παρουσιάζει χαμηλά επίπεδα θορύβου κύλισης και μειωμένες αποστάσεις φρεναρίσματος βελτιώνοντας την ενεργητική ασφάλεια.

Είναι διαθέσιμο σε 99 διαφορετικές διαστάσεις για ζάντες από 13 μέχρι 20 ίντσες.

Όλη η σειρά χειμερινών αλλά και 4 Εποχών ελαστικών φέρει το χαρακτηριστικό σύμβολο της νιφάδας χιονιού αλλά και τα διακριτικά M+S (Mud + Snow). Τα ελαστικά αυτής της κατηγορίας έχουν μεγαλύτερα κενά στη χάραξη της γόμας, ώστε να απομακρύνουν πιο αποτελεσματικά τη λάσπη και το χιόνι και κάποια φέρουν μεγαλύτερα "τακούνια" που παρέχουν έξτρα πρόσφυση σε αυτές τις συνθήκες. Είναι ιδανικά για θερμοκρασίες κάτω των 7 βαθμών Κελσίου καθώς, τότε προσφέρουν βέλτιστο κράτημα και μειωμένες αποστάσεις φρεναρίσματος σε σχέση με ένα "καλοκαιρινό" ελαστικό.

Αποτελούν μια αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή και είναι μια πολύ καλή αγορά για τους κρύους μήνες του χρόνου. Χάρη στη σύσταση της γόμας τους, φτάνουν πιο γρήγορα σε θερμοκρασία λειτουργίας και έτσι παρέχουν άμεσα ασφάλεια και έλεγχο του οχήματος. Συστήνονται ιδιαίτερα σε όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν σε μέρη με πιο χαμηλές θερμοκρασίες ή να περάσουν από σημεία που πιθανόν να έχει χιόνι.


Επιλέγοντας Falken είσαι πάντα       «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ»
                                                          «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ»
                                                          «ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της STS Α.Ε. 2106121215 ή να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:
www.sts-sa.gr
www.falkentyre.com/en

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις