Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα μοναδική προσφορά μόνο για εσάς από την Χατζηγεωργίου Ηλίας

30/5/2018

Ανταγωνιστικές τιμές, εγγύηση και άριστη τεχνογνωσία πάντα θα προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Δείτε τον κόσμο των ελαστικών με άλλο μάτι αλλά και τις νέες απίθανες προσφορές από την Χατζηγεωργίου Ηλίας και βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, η επιχείρηση Χατζηγεωργίου Ηλίας πρωταγωνιστεί στο χώρο των ελαστικών εδώ και 14 χρόνια. Εκμεταλλευτείτε την νέα προσφορά και βγείτε διπλά κερδισμένοι. 

Καταξιωμένα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές όπως ελαστικά, ζάντες αμορτισέρ, ελατήρια, διάφορα αξεσουάρ και ευθυγράμμιση για κάθε αυτοκίνητο, με εγγυημένο αποτέλεσμα.
 
Νέα μοναδική προσφορά μόνο για εσάς!

Με κάθε αλλαγή Bridgestone και
Toyo,
ΔΩΡΕΑΝ η ευθυγράμμιση.

Απολαύστε και την ποιτότητα των καλύτερων ελαστικών αλλά και δωρεάν ευθυγράμμιση από μηχανήματα τελέυταίας τεχνολογίας μόνο στην Χατζηγεωργίου Ηλίας. Τηλεφωνήστε τώρα και προλάβετε την προσφορά μέχρι τέλος Ιουνίου!

 
Η εταιρία αναλαμβάνει την εμπορία αλλά και το service ελαστικών, την ζυγοστάθμιση κάθε τύπου οχήματος και την επαναφορά των ζαντών στην πρότερη μορφή τους. (πρεσάρισμα, τορνίρισμα, κολλήσεις)

Για να απολαύσετε την μέγιστη οδηγική άνεση, και να επιτευχθεί η άψογη εφαρμογή των τροχών, γίνεται η χρήση υπεραυτόματων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.
 
Με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση και το συμφέρον του πελάτη, προσφέρεται:
  • Γραπτή εγγύηση Προϊόντων
  • Συμβουλές και Οδηγίες Σωστής Επιλογής και Χρήσης Προϊόντων
  • Ανταγωνιστικές Τιμές
  • Συνέπεια και Επαγγελματική Αντιμετώπιση
 
Σημείο ορόσημο για την εταιρία Χατζηγεωργίου Ηλίας αποτελεί η μεγάλη συνεργασία με τα κορυφαία ελαστικά BRIDGESTONE-CONTINENTAL-VREDESTEIN, που καταφέρνουν να συνδυάσουν φουτουριστική αισθητική, τεχνολογία υψηλού επιπέδου και μοναδικό design.
 
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Χατζηγεωργίου Ηλίας
Διεύθυνση: ΠΑΡΝΗΘΟΣ 195, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 2102447877
Website:https://www.hatzigeorgiou.co.gr/index.php?sess=oa876bmumvdhffobobqvddhkd3
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις