Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Λάστιχα και ζάντες για όλα τα γούστα

16/5/2019

Ασφάλεια, οδική συμπεριφορά και άνεση εξαρτώνται από την κατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου. Για να είστε απόλυτα σίγουροι, εμπιστευτείτε την Ζαντοελαστική.

Η Ζαντοελαστική είναι η Μέκκα των ελαστικών και των ζαντών εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Αθήνα. Η τεράστια γκάμα και οι πολύ καλές τιμές έχουν εκτοξεύσει την φήμη και το πελατολόγιο του μαγαζιού τα τελευταία χρόνια στα ύψη.

Ελαστικά
Ψάχνετε ελαστικό οικονομίας; Επιδόσεων; Χειμερινό ή θερινό; Ότι και να ψάχνετε μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ, Δείτε τιμή, χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα για όλα τα προϊόντα από την άνεση του υπολογιστή σας. Με τα ελαστικά δεν παίζουμε, καθώς είναι το μοναδικό σημείο επαφής του αυτοκινήτου με το οδόστρωμα αποτελώντας το 80% την σταθερότητας του. Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, ελέγξτε την κατάσταση των ελαστικών σας και εάν χρειάζονται αντικατάσταση, τώρα ξέρετε που να απευθυνθείτε.

Ζάντες
Από την άλλη, υπάρχει και ο θαυμαστός κόσμος των ζαντών, όπου ο καθένας μπορεί να δώσει την προσωπική του πινελιά στο όχημα του. Δεκάδες σχέδια, υλικά από ατσάλινες μέχρι ανθρακονύματος και σε όλα τα μεγέθη για να καλύψουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Πατώντας εδώ, μπορείτε εύκολα να δείτε την διαθέσιμη γκάμα σε όλες τις ζάντες.

Εάν έχετε απορίες γύρω από την κατάσταση των ελαστικών σας, ή θέλετε να αναβαθμίσετε το αυτοκίνητο σας με νέες ζάντες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό της εταιρίας και να γλυτώσετε από μεγάλο κόπο, χρόνο και πεταμένο χρήμα.
 
Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για επαγγελματικό αποτέλεσμα!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Ζαντοελαστική – Κονόμης Ηλίας
Διεύθυνση: Λ. ΑΘΗΝΩΝ 9 ΑΘΗΝΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ, 10447
Τηλ: 2103410077 - 6934868696
Email:  [email protected]
Site: https://konomis-tyres.car.gr/parts/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις