Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για να μην βρεθείς… στη θέση του

3/4/2019

Απλά σκέψου να ξυπνήσεις το πρωί και να δεις το αυτοκίνητο σου πάνω σε τούβλα. Μη περιμένεις να το πάθεις για να μάθεις. Με 15 ευρώ μπορείς να έχεις την ψυχική σου ηρεμία πίσω.

Έχεις ψάξει, έχεις βρει και έχεις πληρώσει ένα σωρό λεφτά για τις αγαπημένες σου νέες ζάντες. Μαζί με σένα όμως χαίρονται και οι επιτήδειοι της πιάτσας που περνάνε και σκανάρουν κάθε τι αξίας σε όλα τα αυτοκίνητα και απλά περιμένουν να το κλειδώσεις και να απομακρυνθείς. Όπως αποδεικνύεται και από πολλά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, χρειάζονται μόλις 4 άτομα και λίγο κάτω από 35 δευτ. για να σου αφήσουν το αυτοκίνητο πάνω σε τούβλα. Στην καλύτερη.


Θωρακίσου εύκολα με 15 ευρώ
Δεν αξίζουν οι νέες ζάντες σου αλλά και η ηρεμία σου 15 ευρώ! Σίγουρα τα αξίζουν, για αυτό και πραγματικά δεν υπάρχει δικαιολογία. Στην αγορά βρίσκουμε πληθώρα αντικλεπτικών μπουλονιών με αρχική τιμή τα 10 ευρώ τα οποία είναι πραγματικά απαραβίαστα.

Μα καλά δεν με προστατεύει ο συναγερμός;
Όχι είναι η απάντηση καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι 2 γρύλοι και το αυτοκίνητο να σηκωθεί μαλακά για 10 πόντους. Ακόμα και στο γκαράζ σου να το έχεις και με συναγερμό, εάν το βάλουν στο μάτι, είναι θέμα μισού λεπτού να στο «ελαφρύνουν». Με 15 ευρώ μπορείς να τους κάνεις πλάκα και να μην ξανασκεφτείς κάτι αντίστοιχο.


Πληθώρα τιμών και επιλογών
Μία σύντομη αναζήτηση σε γνωστές αλυσίδες με αξεσουάρ αυτοκινήτου αποδεικνύει το πόσο εύκολα μπορείς να βρεις καλά αντικλεπτικά μπουλόνια από 10 ευρώ μέχρι και 80. Τοποθετούνται πανεύκολα και ανοίγουν μόνο με το δικό τους κλειδί. Οπότε προσοχή να μην το χάσετε.




Δεν γίνεται να χαλάς μία περιουσία για να φτιάξεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου και να το αφήνεις  έρμαιο στα χέρια των ληστών. Όχι μόνο όσο κοιμάσαι, αλλά ακόμα και σε μία έξοδο ή σε μία συναυλία όπου τα πάρκινγκ είναι χάος, μην το έχεις έγνοια. Δεν αξίζει για 15 ευρώ.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις