Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για ελαστικά και ζάντες ένα είναι το μέρος

Διαβάστηκε από 6586 αναγνώστες - 17/6/2020

Η πολυετής παρουσία του Ευσταθίου Tyres στο χώρο των ελαστικών και των ζαντών, αποτελεί ζωντανή απόδειξη για την εγγυημένη ποιότητα των υπηρεσιών. Εδώ θα βρεις τις καλύτερες επιλογές για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα σου.

Η εταιρεία και οι ανάγκες των πελατών, βοήθησαν την φιλοσοφία εξέλιξης με σκοπό την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Στο κατάστημα του Ευσταθίου στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη θα βρείτε όλη τη γκάμα των επώνυμων ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 

Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα η εταιρία Ευσταθίου κάνει όλα όσα υπόσχεται και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.
 
Από την μία το πλήρως καταρτισμένο και εναρμονισμένο με όλες τις νέες τεχνολογίες προσωπικό και από την άλλη τα ολοκαίνουργια μηχανήματα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης, θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε, στο συντομότερο χρονικό διάστημα και πάντα στην καλύτερη τιμή.
 
 Η λίστα των υπηρεσιών περιέχει:
  • Τοποθέτηση ελαστικών – ζαντών
  • Επιδιόρθωση ελαστικών
  • Επιδιόρθωση ζαντών
  • Αλλαγή αναρτήσεων
  • Ευθυγράμμιση
  • Ζυγοστάθμιση
 Η πολυετής παρουσία στο χώρο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως το κατάστημα Ευσταθίου είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση του πελάτη.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λ.Φλεμινγκ & Πρωτοπαπαδάκη 31 18233 Αγ. Ιωάννης Ρέντης
Τηλ: 2104810459
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/efstathioutyres/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις