Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Bridgestone: Τεχνολογία Run-Flat και στις κύριες σειρές

11/10/2018

Τώρα η επαναστατική τεχνολογία DRIVEGUARD RUNFLAT «εισβάλλει» και στις βασικές κατηγορίες ελαστικών της Bridgestone.

Η Bridgestone, ο πρώτος κατασκευαστής ελαστικών, ο οποίος εισήγαγε τα ελαστικά τεχνολογίας Run-Flat πίσω στη δεκαετία του 80, συνεχίζει να πρωτοπορεί στην τεχνολογία με την επέκταση της στις βασικές σειρές προϊόντων.
 
 Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο, δεσμεύεται να προσφέρει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στους δρόμους. Οι διαδρομές που διακόπτονται από ένα ελαστικό που έχει τρυπήσει ή καταστραφεί προκαλούν καθυστερήσεις, δυσκολίες και μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, η Bridgestone ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της ιδιόκτητης και επαναστατικής τεχνολογίας DriveGuard Run-Flat Technology (RFT), η οποία θα διατίθεται πλέον στις κύριες σειρές προϊόντων της, από τον Νοέμβριο του 2018. Πρόκειται για ένα άλμα προς τα εμπρός για τους καθημερινούς οδηγούς όσον αφορά την ασφάλεια, την ευκολία και την ηρεμία του μυαλού, καθώς το DriveGuard RFT θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη διαδρομή τους ακόμα και σε περίπτωση διάτρησης του ελαστικού. [1]

Για σχεδόν 90 χρόνια, η Bridgestone έχει προσφέρει στους οδηγούς την εμπιστοσύνη για να φτάσουν εκεί που πρέπει να πάνε με άνεση και ασφάλεια, όσο το δυνατόν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η επιχείρηση έχει μετατραπεί από έναν κορυφαίο κατασκευαστή ελαστικών σε έναν πρωτοπόρο λύσεων στον τομέα της κίνησης και οι εξελίξεις στην Run-Flat Τεχνολογία είναι στο επίκεντρο αυτής της αλλαγής. Η Bridgestone παρουσίασε για πρώτη φορά την τεχνολογία στον κόσμο τη δεκαετία του 80 και τώρα ακόμα περισσότεροι οδηγοί μπορούν να βιώσουν τα οφέλη της, γεγονός που συμβαδίζει με τη συνεχή δέσμευση της Bridgestone στην οδική ασφάλεια.

Τώρα το DriveGuard RFT στις σειρές Turanza, Blizzak και Weather Control
Ακόμη και όταν έχει να κάνει με διατρήσεις, απώλεια αέρα ή ζημιά ελαστικού, το Bridgestone DriveGuard RFT επιτρέπει στους οδηγούς να διατηρούν τον έλεγχο και να συνεχίζουν την οδήγηση με ασφάλεια για 80km με ταχύτητες έως και 80km/h. [2] Οι καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να γνωρίσουν αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα ασφάλειας παράλληλα με τις επιδόσεις που προσφέρουν οι σειρές ελαστικών Turanza, Blizzak και Weather Control.

Η διαθεσιμότητα τεχνολογίας Run-Flat σε βασικές σειρές προϊόντων στην αγορά της  αντικατάστασης είναι μοναδική για τη βιομηχανία ελαστικών, καθώς όλες οι υπόλοιπες μάρκες ελαστικών περιορίζουν την τεχνολογία σε ελαστικά - αρχικό εξοπλισμό σε συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων. Τα ελαστικά της Bridgestone με την τεχνολογία  DriveGuard RFT μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο εξοπλισμένο με TPMS. 

Ο Paolo Ferrari, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Bridgestone EMEA, δήλωσε: "Η ανάπτυξη της τεχνολογίας Run-Flat είναι εξαιρετικά σημαντική για τη Bridgestone. Ήμασταν οι πρώτοι που την φέραμε στους καταναλωτές πριν από 30 χρόνια και από τότε συνεχίσαμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να πάει στραβά στον δρόμο, αλλά τα ελαστικά μας τεχνολογίας run-flat προσφέρουν στους οδηγούς σιγουριά και εμπιστοσύνη στις διαδρομές τους και εξασφαλίζουν ότι θα φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους. Αυτό είναι απαραίτητο για τους οδηγούς και θα καταστεί ακόμη πιο σημαντικό στο μέλλον με αυτόνομα αυτοκίνητα. Η αύξηση της διαθεσιμότητας αυτής της τεχνολογίας και των πλεονεκτημάτων της σε ακόμη περισσότερους οδηγούς σημαίνει ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε την συνέχεια των διαδρομών σας, ό,τι κι αν συμβεί." 
 
 

[1] Για 80χλμ με ταχύτητα έως και 80 χλμ/ώρα. Η απόσταση οδήγησης μετά από μία διάτρηση ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με το φορτίο του οχήματος, την εξωτερική θερμοκρασία και πότε ενεργοποιείται το TPMS.
[2] Η απόσταση οδήγησης μετά από μία διάτρηση ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με το φορτίο του οχήματος, την εξωτερική θερμοκρασία και πότε ενεργοποιείται το TPMS.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις