Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ - KUMHO: Συνεργασία κορυφής!

12/3/2020

Η κορεάτικη εταιρία ελαστικών KUMHO παρέχει ελαστικά υψηλών προδιαγραφών βασισμένα στο τρίπτυχο υψηλή απόδοση, μεγάλη διάρκεια και προσιτή τιμή και έχει εδραιώσει τη θέση της στην Ελληνική αγορά υπό την σκέπη του Ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη, αποκλειστικού αντιπροσώπου της KUMHO.

Η κορεάτικη εταιρεία ελαστικών KUMHOTire Company ιδρύθηκε το 1960 και διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών με παρουσία σε περισσότερες από 180 χώρες και παραγωγή που ξεπερνάει τα 68 εκατομμύρια ελαστικά κάθε χρόνο.

Στην Ελληνική αγορά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. έχει αναλάβει την εισαγωγή και διανομή των ελαστικών της εταιρείας KUMHO TYRES συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στον κλάδο των ελαστικών.

Η KUMHO προσφέρει ελαστικά υψηλών προδιαγραφών που εστιάζουν στην υψηλή απόδοση με τη βέλτιστη πρόσφυση, τη μεγάλη διάρκεια, την προσιτή τιμή και μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Η γκάμα επιλογών είναι τεράστια αφού η KUMHO σχεδιάζει και παράγει ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV, ελαφρά και βαριά φορτηγά, λεωφορεία, ελαστικά για το Πρωτάθλημα European Formula3, ελαστικά για πολιτικά και πολεμικά αεροσκάφη καθώς επίσης και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για 21 εταιρείες επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων. Διαθέτει συνολικά επτά εργοστάσια παραγωγής ελαστικών καθώς επίσης και πέντε υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης στη Νότια Κορέα, Κίνα, Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία.

Έχει αναπτύξει τεχνολογικές καινοτομίες που τις δίνουν τη δυνατότητα να παράγει από συμβατικά ελαστικά, ελαστικά υπερ-υψηλών επιδόσεων που απαιτούν επίπονα tests στηριζόμενα σε τεχνολογία της F1 μέχρι ελαστικά για το Boeing 747 τα οποία είναι πιστοποιημένα από τη NASA.

Πιο συγκεκριμένα έχει αναπτύξει τεχνολογίες όπως:

Run-Flat Tire Technology, η οποία αφορά ελαστικά υψηλής τεχνολογίας τα οποία επιτρέπουν στον οδηγό να κινείται με ταχύτητα μέχρι 80 km/h, όταν το ελαστικό δεν έχει αέρα.

Extreme Technology καθώς είναι μία από τις δύο εταιρείες παγκοσμίως που έχουν κατασκευάσει ελαστικό για ταχύτητες μέχρι 360km/h, χάρη σε νέα μίγματα και συστήματα αποβολής της θερμοκρασίας.

Τα τελευταία χρόνια, τα ελαστικά της Kumho έχουν κατακτήσει κορυφαία βραβεία iF, Red Dot, IDEA και Good Design – που τα καταξιώνουν παγκοσμίως στο χώρο της σχεδίασης.  H τροπαιοθήκη της εταιρείας εμπλουτίστηκε με δύο ακόμα iF Awards. 
 
 
Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλέφωνο:​ 210 348 3300
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις