Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αλλαγή ελαστικών στη Lizard Grip

20/10/2020

Για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα πρόσφυσης στις ιδιαίτερες συνθήκες του χειμώνα, στην Lizard Grip θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε ελαστικά, για μέγιστη απόδοση και ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.

Η δουλειά ενός ελαστικού είναι πολύ πιο δύσκολη τον χειμώνα που επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και οι δρόμοι είναι συχνά βρεγμένοι. Η πρόσφυση είναι μειωμένη και το ελαστικό χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φτάσει σε θερμοκρασία λειτουργίας. Όλα αυτά το κάνουν να μην αποδίδει τα μέγιστα με αντίκτυπο στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου και την ασφάλεια των επιβατών. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  τα οχήματα «γράφουν» πολλά χιλιόμετρα μέσα στους δρόμους της πόλης, οι οποίοι γνωρίζουμε πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκονται και πώς γίνονται με την πρώτη ψιχάλα.
 
Προκειμένου ένα ελαστικό να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις κατά τη διάρκεια της μετακίνησης στη διάρκεια της φθινοπωρινής/χειμερινής περιόδου, θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν χρειάζεται να προκαλείς την τύχη σου κυκλοφορώντας με φθαρμένα ή «γερασμένα» λάστιχα. Στη Lizard Grip θα βρεις όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών για αυτοκίνητα που φέρουν την υπογραφή κορυφαίων κατασκευαστών όπως: Vredestein, Continental, Michelin, Bridgestone Pirelli, MAXXIS και άλλων.
 
Εδώ και 10 χρόνια η Lizard Grip βρίσκεται στον απαιτητικό χώρο της εμπορίας, επισκευής και συντήρησης ελαστικών αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τη χρήση και τις απαιτήσεις σου. Το μεράκι, η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, η τεχνογνωσία και ο μηχανολογικός εξοπλισμός επιτρέπουν στην ομάδα της Lizard Grip να ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η βαθιά γνώση γύρω από τα ελαστικά και η κατανόηση των αναγκών κάθε μοτοσυκλέτας και αναβάτη αποτελούν εγγύηση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 120
133 44, Ανω Λιόσια Αττικής

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30 - 18:00
Σάββατο: 8:30 - 14:00

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις