Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
11 φωτογραφίες »

Ζάντες αυτοκινήτου με ποιότητα και αισθητική

31/12/2018

Η μεγάλη γκάμα ζαντών, η ποιότητα και οι συμφέρουσες τιμές θα σας οδηγήσουν στο κατάστημα Χατζηγεωργίου Ηλίας.

Με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της η επιχείρηση Χατζηγεωργίου Ηλίας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ελαστικών και ζαντών από το 2005.

Με τις πλέον πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς τα προϊόντα όπως ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ, ελατήρια, διάφορα αξεσουάρ και ευθυγράμμιση για κάθε επιβατικό όχημα  προσφέρουν ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.

Μία νέα γκάμα ζαντών εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας  είναι διαθέσιμα στο κατάστημα τους. Κάποια από αυτά τα κομμάτια όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες είναι ιδανικά για τα πολυτελή μοντέλα των εταιρειών AUDI ΚΑΙ MERCEDES. Αντίστοιχα είναι διαθέσιμες οι ζάντες των γνωστών εταιρειών RC RACING και AC SCHNITZER για όλους τους τύπους αυτοκινήτων.



Φυσικά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες δεν απευθύνονται μόνο σε επιβατικά αλλά και σε 4Χ4, SUV,μικρά επαγγελματικά και MOTO. Η εταιρία αναλαμβάνει την εμπορία αλλά και το service ελαστικών, την ζυγοστάθμιση κάθε τύπου οχήματος και την επαναφορά των ζαντών στην πρότερη μορφή τους. (πρεσάρισμα, τορνίρισμα, κολλήσεις)
 
Με γνώμονα την επαγγελματική εξυπηρέτηση και ευχαρίστηση του πελάτη, προσφέρεται:
  • Γραπτή εγγύηση Προϊόντων
  • Συμβουλές και Οδηγίες Σωστής Επιλογής και Χρήσης Προϊόντων
  • Ανταγωνιστικές Τιμές
  • Συνέπεια και Επαγγελματική Αντιμετώπιση
Σημείο ορόσημο για την εταιρία Χατζηγεωργίου Ηλίας αποτελεί η μεγάλη συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου BRIDGESTONE-CONTINENTAL-VREDESTEIN, που καταφέρνουν να συνδυάσουν ποιότητα, τεχνολογία υψηλού επιπέδου και εγγυημένο αποτέλεσμα.

 Ο κόσμος των τροχών δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενδιαφέρων με Ανταγωνιστικές τιμές, εγγύηση και άριστη τεχνογνωσία του προσωπικού που θα σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στην επιχείρηση Χατζηγεωργίου Ηλίας.

Επικοινωνία
Επωνυμία: Χατζηγεωργίου Ηλίας
Διεύθυνση: ΠΑΡΝΗΘΟΣ 195, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 2102447877
FAX: 210 2447877
Website: https://www.hatzigeorgiou.co.gr/index.php?sess=oa876bmumvdhffobobqvddhkd3
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις