Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα Mercedes G-Class επιλέγει Falken!

17/7/2018

Δύο κολοσσοί, έκαστος στον τομέα του, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα να είναι εγγυημένο.

Ο κατασκευαστής ελαστικών Falken θα προμηθεύει τα ελαστικά για τη νέα σειρά Mercedes-Benz G-Class από τον Μάιο και μετά. Το νέο πολυτελές SUV που είχε την πρώτη παγκόσμια παρουσίασή του στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών (NAIAS) τον Ιανουάριο του 2018, είναι εξοπλισμένο με Falken Wildpeak A/T AT3WA και Euroall Season AS210A στην διάσταση 265/60R18 στον αρχικό του εξοπλισμό.
 
Οι απαιτήσεις ελαστικών για την G-Class είναι πολύ υψηλές. Το ΝΕΟ Falken Wildpeak A/T AT3WA καθώς και το ΝΕΟ ελαστικό 4 εποχών Euroall Season AS210A πέρασαν με άνεση το τεστ αντοχής στο χώρο δοκιμών της αυτοκινητοβιομηχανίας της Ν. Γερμανίας και τώρα ξεκινούν να χρησιμοποιούνται στη σειρά της G-Class.
 
Εκτός από την απαιτούμενη ανθεκτικότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής στις εκτός δρόμου, Offroad, διαδρομές το Wildpeak A/T AT3WA αποτελεί την εναλλακτική λύση και σε εντός δρόμου ,Onroad, διαδρομές. Τα ελαστικά αυτά, κατασκευασμένα για όλα τα οδοστρώματα χαρακτηρίζονται από εξαιρετική πρόσφυση σε χαλαρό οδόστρωμα καθώς και από άριστη ευστάθεια κύλισης, ενώ πείθουν με την αθόρυβη κύλισή τους ακόμα και σε υψηλότερες ταχύτητες.
 
Το νέο ελαστικό τεσσάρων εποχών Euroall Season AS210A αναπτύχθηκε για χρήση καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Το νέο All Season AS210A είναι κατάλληλο κυρίως για οδήγηση σε δρόμο. Με την ετικέτα M + S και το χαρακτηριστικό σύμβολο της νιφάδας χιονιού, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ελαστικό το χειμώνα σε συνθήκες χιονιού αλλά και πάγου. Ο προκάτοχός του, το Falken Euroall Season AS200, εντυπωσίασε ήδη τους δοκιμαστές της Autobild Allrad. "Υψηλή ασφάλεια ενάντια στην υδρολίσθηση, καλή πρόσφυση στις υγρές επιφάνειες, πολύ ήσυχη κύλιση και αποδεκτή τιμή" είναι τα δυνατά σημεία του Falken Euroall Season AS200 που έπεισαν τους δοκιμαστές της Autobild Allrad, οι οποίοι απένειμαν το ελαστικό κατά την διάρκεια των δοκιμών τους την τιμητική βαθμολογία "good" (07.2016).
 
Ο Christian Stolting, Key Account Manager της Falken Tire Europe GmbH, σχολίασε σχετικά με την σειρά G-Class: "Για εμάς, η έγκριση για την τοποθέτηση των ελαστικών Falken στην νέα Mercedes G-Class ως πρώτη τοποθέτηση από το εργοστάσιο είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και αποτελεί μια σφραγίδα αναγνώρισης της ποιότητας καθώς και της διαρκώς αυξανόμενης αναγνωσιμότητας  τόσο για τις υψηλές επιδόσεις των προϊόντων Falken στην ανάπτυξη όσο και στην παραγωγή. Φυσικά, θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τη Mercedes-Benz. "
 
Η μάρκα Falken αντιπροσωπεύει τον ενθουσιασμό και παρουσιάζεται σε περιβάλλοντα δράσης και τρόπου ζωής, μεταξύ άλλων. "Το να είναι η επιλογή πρώτης τοποθέτησης της νέας σειράς Mercedes G-Class - αυτό δίνει στη μάρκα Falken πρόσθετη ώθηση. Τα ελαστικά μας έχουν ήδη αποδείξει την άριστη απόδοσή τους σε διάφορα ράλλυ εκτός δρόμου παγκοσμίως. Δεν έχει σημασία τι έδαφος - προσβλέπουμε ήδη να εχούμε τη νέα G-Class σε δράση ", προσθέτει ο Markus Bögner, Διευθύνων Σύμβουλος και COO.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά Falken θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.sts-sa.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις