Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κερδίστε τώρα μια τετράδα ελαστικών Kumho!

Διαβάστηκε από 40008 αναγνώστες - 21/6/2019

Το αυτοκίνητό σας χρειάζεται νέα ελαστικά; Η Αγορά Αυτοκινήτου σας χαρίζει σετ ελαστικών Kumho για να απολαύσετε το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και γίνετε εσείς ο μεγάλος τυχερός!

Τα ελαστικά του αυτοκινήτου είναι υπεύθυνα κατά ένα μεγάλο μέρος για την ασφάλειά μας κατά τις μετακινήσεις μας. Εκεί, μεταφέρονται όλες οι εντολές του οδηγού και η καλή τους κατάσταση είναι σημαντική.

Ο ρόλος τους είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το αυτοκίνητο και τον οδηγό του. Δεν είναι τυχαίο ότι, πρόκειται για το μοναδικό σημείο του αυτοκίνητου που έχει συνεχή επαφή με το οδόστρωμα. Η σωστή επιλογή τους μπορεί να προλάβει κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια, όπως την απώλεια της πρόσφυσης και του ελέγχου του οχήματος. Στο εμπόριο, μπορούμε να βρούμε διάφορα είδη ελαστικών, τα οποία απευθύνονται σε παντός τύπου οχήματα, αλλά και ανάλογα με τις απαιτήσεις του καταναλωτή. 

Η Αγορά Αυτοκινήτου σας προσφέρει ένα μοναδικό δώρο. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και διεκδικείστε ένα σετ ελαστικών από την κορυφαία Kumho Tyre εντελώς δωρεάν! Μπορείς να είσαι εσύ ο νικητής, τι περιμένεις;

Η Αγορά Αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Kumho Tyre φροντίζει να δώσει ολοκαίνουρια ελαστικά στο αυτοκίνητό σας για τις διαδρομές σας. 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό με 3 απλά βήματα:
Κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook
Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας(τη συγκεκριμένη ανάρτηση)
- Τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!).

Προσοχή, αφήστε ένα σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού, για να ενημερωθείτε για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Η διάσταση που θα διατεθεί είναι 175/65R14 82T με πέλμα ES31 ECOWING.

Το νέο Kumho  ECOWING ES31 έχει σχεδιαστεί ειδικά για οδηγούς που  επιλέγουν ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης, προς όφελος της τσέπης τους. Το ελάχιστο επίπεδο αντίστασης κύλισης προέρχεται κυρίως από τη άκαμπτη κεντρική λωρίδα πέλματος. Είναι τόσο αποδοτικό, ώστε σχεδόν το 70% των 38 διαστάσεων που προσφέρονται αυτή τη στιγμή φέρουν μία σχετική Ετικέτα Β – απέχοντας πολύ από οποιοδήποτε πρότυπο. `Aλλα πλεονεκτήματα της επαναστατικής ασύμμετρης χάραξης του νέου ελαστικού ECOWING ES31 είναι:
•Τέσσερα φαρδιά κανάλια αποστράγγισης νερού για βέλτιστες επιδόσεις στο βρεγμένο δρόμο
•Αεροδυναμικά σχεδιασμένοι ώμοι για βελτιωμένη αντίσταση στον αέρα που φέρουν καινοτόμες σχισμές διάχυσης θερμότητας στην εσωτερική πλευρά

Η παραλαβή και η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνει στον πιο κοντινό -στον νικητή- τοποθέτη ελαστικών Kumho Tyre.

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις