Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συνεργείο φρένων για επαγγελματίες

5/12/2020

Για τον κάθε επαγγελματία του χώρου που θέλει να νιώθει άνετα και ασφαλείς έχοντας τα καλύτερα φρένα και τον καλύτερο συνεργάτη.

Το BRAKETRUCK είναι ένα συνεργείο φρένων με έδρα τον Ασπρόπυργο το οποίο δραστηριοποιείται στην επισκευή βαρέων οχημάτων.

Η ειδικότητά τους στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Με την πείρα και την εξειδίκευση του προσωπικού τους είναι σε θέση να εγγυηθούν για την αμεσότητα και την ποιότητα της επισκευής φρένων ή κάθε άλλης ενέργειας στο όχημα σας.

Διαθέτουν μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών σε φρένα αλλά και σε αναρτήσεις καθώς και τεχνογνωσία για συστήματα πέδησης με ABS, EBS αλλά και αναρτήσεις με σύστημα ECAS. Επιπλέον, στην BRAKETRUCK γίνεται τοποθέτηση ABS και EBS με εξουσιοδότηση από τις εταιρείες Wabco, Knorr-Bremse και Haldex. 

Το κατάστημα BRAKETRUCK διαθέτει διαγνωστικό για όλες τις μάρκες μηχανοκίνητων οχημάτων, φορτηγών. Επίσης, πραγματοποιείται ανύψωση αξόνων και τοποθέτηση συστήματος ανύψωσης αξόνων καθώς και εγκατάσταση εξαρχής συστήματος αέρος νταλίκας.

Υπηρεσίες του Service:
  • Φρένα
  • Αναρτήσεις
  • Συστήματα πέδησης
  • Τοποθέτηση
  • ABS και EBS
Η BRAKETRUCK δραστηριοποιείται από το 2012 στο χώρο αλλά οι άνθρωποί της έχουν εμπειρία από το 1991. Μη διστάσετε να τους επισκεφθείτε και να συνεργαστείτε μαζί τους.

Επικοινωνία:
Επωνυμία: BRAKE TRUCK ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι. - ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ Α. Ο.Ε.
Περιοχή: Ασπρόπυργος
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ειρήνης, Θέση Σπιθάρι, Τ.Κ. 19300
Τηλ: 210 5584520-21
Email: [email protected]
Website: https://braketruck.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις