Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Προσιτή ποιότητα

7/5/2019

Το συνεργείο «Karabalis Service» βρίσκεται στον Aγιο Δημήτριο από το 1996, και είναι πλήρως εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Η σωστή «πολιτική προσφορών» που ακολουθούν, είναι η ευκαιρία σου να δεχτείς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πολύ χαμηλές τιμές.

Αφήστε το αυτοκίνητο σας στη φροντίδα των ειδικών και εμπιστευθείτε τους ειδικούς του Karabalis Service για οτιδήποτε έχει σχέση με τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας! Το συνεργείο «Karabalis Service» βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου, με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία.  Σε ένα άρτια εξοπλισμένο συνεργείο θα σου προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας σαν όπλο τους, τον σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Είτε αναζητάς την περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου του, είτε την βελτίωση του, στον πανέμορφο χώρο του «Karabalis Service» θα βρεις όλες τις λύσεις.

Τα χρόνια ενασχόλησης τους με την βελτίωση αυτοκινήτων, τους προσέφεραν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία φτάνοντάς την σε σημείο να ειδικεύεται στην βελτίωση συγκεκριμένων αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων αλλά και στην δημιουργία δικών της προϊόντων. Παράλληλα, κάθε μήνα θα βρείτε ειδικές προσφορές σε service αλλά και διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ, για να γίνει η ζωή σας ακόμα πιο εύκολη. Aλλωστε ο ρόλος του «Karabalis Service» είναι να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα σε ένα άκρως επαγγελματικό και υπεύθυνο περιβάλλον. Αν πραγματικά λοιπόν, αναζητάς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για το αυτοκίνητό σου, τότε το συνεργείο «Karabalis Service» είναι ο προορισμός σου.
 
 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
-45 ευρώ από 169 ευρώ για τοποθέτηση αισθητήρων παρκαρίσματος της Philips με 4 αισθητήρες, 1 βομβητή και εγγύηση 2 χρόνων
-7 ευρώ από 30 ευρώ για ξεθάμπωμα φαναριών και τεχνικό έλεγχο αυτοκινήτου
-65 ευρώ από 130 ευρώ για μεγάλο service αυτοκινήτου, μαζί με πλύσιμο μέσα-έξω και δωρεάν παραλαβή-παράδοση σε όλη την Αττική
-25 ευρώ από 40 ευρώ για αλλαγή λαδιών και ολοκληρωμένο γενικό διαγνωστικό έλεγχο 21 σημείων
 
 
Στοιχειά επικοινωνίας:
Επωνυμία: KARABALIS SERVICE
Διεύθυνση: Βοσπόρου 18 & Πλάτωνος 82, Αγιος Δημήτριος, Αθήνα
Τηλ: 210-9713232
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 9:00 – 21:00, Σάββατο 9:00 - 17:00




 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις