Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έγκαιρο & τακτικό service = Μεγαλύτερη ασφάλεια

Για το service & τα συνεργεία

23/2/2017

Πόσο συχνά πρέπει να πηγαίνεις συνεργείο; Τι περιλαμβάνει ένας γρήγορος έλεγχος και τι μια ελάχιστη ετήσια συντήρηση; Μάθε τι μπορεί να σου προσφέρει ένα καλό συνεργείο.

Πόσο συχνά πρέπει να πηγαίνεις συνεργείο;
Ο κατασκευαστής κάθε αυτοκινήτου έχει ορίσει συγκεκριμένα, στο βιβλίο service, πότε πρέπει να γίνονται τα απαραίτητα service του αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό να τηρούμε αυτές οδηγίες επισκεπτόμενοι ένα εξειδικευμένο συνεργείο σε αυτά τα χιλιομετρικά «ορόσημα». Πολλά εξαρτήματα στο αυτοκίνητό μας έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής και πρέπει να αλλαχθούν σε καθορισμένο service. Αν δεν το κάνουμε αυτό, ρισκάρουμε την γενικότερη ασφάλεια του αυτοκινήτου μας, και κατΆ επέκταση την ίδια μας τη ζωή.
Πέρα όμως από τα προσδιορισμένα service, είναι καλό να ελέγχουμε το αυτοκίνητό μας και σε άλλες περιπτώσεις. Πριν και μετά τις διακοπές και γενικότερα πριν από ένα μεγάλο ταξίδι είναι καλό να κάνουμε έναν γρήγορο έλεγχο του αυτοκινήτου. Ένας τέτοιος έλεγχος θα μπορούσε να περιλαμβάνει: έλεγχο στα φώτα-φλας και αέρα ελαστικών, έλεγχο/αλλαγή λαδιών και ελέγχους σε τακάκια φρένων εμπρός-πίσω, υγρά φρένων, σύστημα ψύξης, μπαταρία και ιμάντα χρονισμού. Πολλοί οδηγοί επισκέπτονται το συνεργείο τους για να κάνουν έναν τέτοιο έλεγχο σε ετήσια βάση ακόμα και αν δεν κάνουν κάποιο μεγάλο ταξίδι. Συνήθως, ένας τέτοιος έλεγχος έχει μικρό κόστος αλλά παράλληλα μεγάλο όφελος, καθώς έτσι μπορούμε να προλάβουμε μεγαλύτερες βλάβες στο μέλλον. Οι τακτικοί έλεγχοι λοιπόν, εκτός από το ότι συμβάλουν στην ασφάλεια, μας ωφελούν και οικονομικά σε βάθος χρόνου.

Τι μπορεί να σου προσφέρει ένα καλό συνεργείο.
Ένα καλό συνεργείο έχει τη δυνατότητα να μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα μας εξοικονομήσουν κόπο και χρήματα. Επιπρόσθετα, στα εξειδικευμένα συνεργεία, εργάζονται μηχανικοί με μεγάλη πείρα και εξειδίκευση σε συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων. Πολλοί από αυτούς έχουν δουλέψει στο παρελθόν σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία και εκπαιδεύονται συνεχώς στις νέες τεχνολογίες των συγκεκριμένων εταιρειών.
Εκτός από ποιότητα εργασίας ένα καλό, εξειδικευμένο συνεργείο μπορεί πολλές φορές να μας προσφέρει πρόσθετες, δωρεάν παροχές όπως είναι: Αυτοκίνητο Αντικατάστασης, β) Απευθείας είσπραξη από ασφαλιστικές εταιρείες και γ) Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου στο χώρο μας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις