Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos

Επιστρέφεις από τις διακοπές σου; Κλείσε Service στην Αutomotivo!

Διαβάστηκε από 8209 αναγνώστες

Η ασφάλεια όμως είναι το παν, για αυτό και η Automotivo σας περιμένει για να ελέγξει το αυτοκίνητο σας, δωρεάν και να αποκαταστήσει τυχόν βλάβες, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εύρυθμη λειτουργία του.

Οι διακοπές και τα Σαββατοκύριακα απόδρασης, βρίσκουν το αυτοκίνητο μας διαρκώς στον δρόμο και πολλές φορές, όχι και σε τόσο ιδανικές συνθήκες. Οι χωματόδρομοι και οι κακοτράχαλοι δρόμοι ,η άμμος και η σκόνη επιβαρύνουν σημαντικά τις αναρτήσεις, τα ελαστικά ενώ παράλληλα φέρνουν σε επαφή τις σωληνώσεις, το κάτω μέρος του αυτοκίνητου και το σύστημα διεύθυνσης με πέτρες, λάσπες και άλλα βλαβερά υλικά. Ο κλιματισμός, το σύστημα λίπανσης και ψύξης του κινητήρα, δουλεύουν εντατικά, για την δική μας άνεση, στην καμπίνα.
Το πρώτο βήμα που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, είναι να καθαρίσουμε το αυτοκίνητο μας. Αφαιρούμε τους λεκέδες και τα διάφορα έντομα που από το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα καθαρίζουμε και το εσωτερικό του από τυχόν λάσπη, βρωμιά και άμμο.

Το δεύτερο βήμα, είναι να καλέσετε σε ένα από τα δύο υπερσύγχρονα και πιστοποιημένα με ISO, Service της Automotivo και να κλείσετε τον δωρεάν έλεγχο 25 σημείων στο αυτοκίνητο σας! Το τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας, θα εντοπίσει τυχόν προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί στο αυτοκίνητο σας και εάν δεν λυθούν, μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερα και ακριβότερα προβλήματα.
Κλείνοντας τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων, έχετε προνομιακές τιμές στα πακέτα Service της Automotivo και είστε σίγουροι ότι τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν στο αυτοκίνητο σας είναι γνήσια.

Ανακαλύψτε τα πακέτα Service της Automotivo ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου σας με επιπλέον BONUS την παροχή δωρεάν οδικής βοήθειας Automotivo Assistance, με δικό της τηλεφωνικό νούμερο για 1 χρόνο!
Επιπλέον, η Automotivo σας παρέχει δωρεάν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, έτσι ώστε να συνεχίσετε απρόσκοπτα τις μετακινήσεις σας, για όσο διάστημα παραμείνει το αυτοκίνητο σας στο συνεργείο.
 
 
Service AUTOMOTIVO Renault
Με το Automotivo Renault TOTAL CARE, έχετε
 
 • Δωρεάν Τεχνικό έλεγχο του Renault σας σε 25 σημεία
 • Βιολογικό και αντισηπτικό καθαρισμό Air Condition με 35€
 • Προνομιακές τιμές σε πακέτα συντήρησης και επισκευής με όφελος 30%
Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, εγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
Με το Automotivo Renault TOTAL CARE FIVE+, έχετε
 
Ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58€ προσαρμοσμένα σε κάθε σας ανάγκη.
Ενδεικτικά
 • Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
 • Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
 • Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
 • Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ,συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
 • Καθαρισμό A/C κ.α.
 • Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, εγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
 
Service AUTOMOTIVO Peugeot
 
Automotivo Peugeot Service "Be Control" μόνο με 55€
 
Συγκεκριμένα για αυτοκίνητα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών , Automotivo Peugeot Service "Be Control!" προσφέρει την αντικατάσταση των:
 
 • Λιπαντικών 10W40
 • Φίλτρου λαδιού
 • Ροδέλα τάπας λαδιού
 • καθώς και έναν Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας 15 σημείων που περιλαμβάνει:
  • Ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, Ελαστικά, φρένα, φώτα, Καθαριστήρες, Εξάτμιση, Ανάρτηση, Αμάξωμα, Μπαταρία, Ψύξη, έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών, καθώς και αν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν.

Automotivo Peugeot Service «PEUGEOT ACTIVE +»
Συγκεκριμένα για οχήματα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών, το PEUGEOT SERVICE «PEUGEOT ACTIVE 5+» προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς γνήσιων αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 130€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).
Στην Automotivo Peugeot σας προσφέρουμε εκτός από τη χαμηλή τιμή στο service του PEUGEOT σας και έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασία.
Στην Automotivo, έχεις πλεονέκτημα! Με κάθε πακέτο Service, έχεις BONUS δωρεάν οδική βοήθεια Automotivo Assistance, με δικό της τηλεφωνικό νούμερο για 1 χρόνο!
Επιπλέον, ρωτήστε μας για τα προνομιακά πακέτα service &προσφορές σε αλλαγή αμορτισέρ, ελαστικών , δισκόπλακες & τακάκια φρένων , ιμάντες εκεντροφόρου κ.α.


Πρότυπο Φανοποιεiο και Βαφείο Automotivo
Βέβαια, για την ασφάλεια σας και την τέλεια οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας υπάρχουν περιπτώσεις, που είναι αναγκαία ανταλλακτικά και φανοποιία. Mικρογρατζουνιές, χτυπήματα, θέλουν επισκευή για να διατηρηθεί το αυτοκίνητό σας σαν καινούριο, περισσότερα χρόνια.
Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες βαφής, με αντιρρυπαντική μονάδα, εγγυόμαστε την αποκατάσταση των ζημιών σας και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του.
Σε περίπτωση ευθύνης της ασφαλιστικής εταιρείας, αναλαμβάνουμε όλη την επισκευή του αυτοκινήτου σας και τις διαδικασίες. Στόχος μας είναι το αυτοκίνητό σας να είναι σαν καινούριο, χωρίς να αντιμετωπίσετε αργότερα προβλήματα στη μεταπώλησή του.
Η επισκευή του αυτοκινήτου σας μπορεί να γίνει εύκολα και οικονομικά από την Automotivo!
Καλέστε σήμερα, κλείστε το ραντεβού σας και διατηρήστε το αυτοκίνητο σας σε άψογη κατάσταση!
 
Τηλέφωνα και email επικοινωνίας
Automotivo Χαλάνδρι
Λ. Κηφισίας 278, Χαλάνδρι, τηλ .2106817447
[email protected] & [email protected]
 
Automotivo Γέρακας
Καστοριάς 15, Γέρακας, τηλ. 2106618686
[email protected] & [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις